ŠOK!

KONAČNO JE OTKRIVEN PRAVI UZROK TUČE SEVERINE I SESTRE MARIJANE: Postupak njihove majke je prouzrokovao NEVIĐENI SKANDAL

Severinina majka izazvala je tuču ćerki, kako tvrdi izbor blizak porodici!

Vip priča
KONAČNO JE OTKRIVEN PRAVI UZROK TUČE SEVERINE I SESTRE MARIJANE: Postupak njihove majke je prouzrokovao NEVIĐENI SKANDAL
Severinina majka izazvala je tuču ćerki, Foto: Printscreen Instagram / severina

Krajem avgusta je kao bomba odjeknula vest da se Severina potukla sa svojom sestrom Marijanom Popović, sa kojom je dugo u zategnutim odnosima. Kako se posle velike porodične drame prašina malo stišala, na površinu je isplivao pravi razlog sukoba, nakon brojnih spekulacija.

Naime, pevačicu je sestra optužila za napad i prijavila policiji. Potpom su službenici dočekali ovu regionalnu zvezdu na zagrebačkom aerodromu i odveli je na ispitivanje u stanicu.

Odmah nakon svađe dve ćerke, oglasila se i Severinina mama Ana Vučković, koja veoma retko daje komnetar za medije, istaknuvši da Marijani nije prvi put da pravi takve probeme. Na kraju, kako se šuška, ispostavilo se da je jabuka razdora bila nekretnina.

- U medijima se svašta pisalo o tome zbog čega je stvarno došlo do tuče u stanu u Splitu. Ima tu svega, tačno je i to da je Marijanu pogodilo što ju je Seve odjavila sa splitske adrese, ali je glavni okidač sukoba taj što je njihova majka Ana jednu nekretninu prepisala direktno Marijaninoj kćerki Miji, svojoj unuci, koju obožava. Ona se o tome uopšte nije konsultovala s Marijanom, dok je Severina u potpunosti podržala tu ideju svoje majke i bila je upoznata sa svim detaljima - rekao je izvor blizak porodici Vučković.

Poznato je da Mija i njena majka godinama nisu u dobrim odnosima, kao i da je ona jedno vreme živela sa tetkom Severinom, te da se njih dve fenomenlano slažu.

- Saznavši da je majka direktno prepisala nekretninu na unuku, a da je nije ni obavestila o tome, Marijana je poludela od besa. Pozvala je Anu i Severinu kako bi se raspravila s njima i kako bi joj sve objasnile, ali joj se danima nisu javljale na pozive. Pošto godinama ne komunicira s kćeri, a i za to krivi Severinu, ona se odmah uputila za Split kod majke u stan. Ipak, tamo je bila i Seve, koja je odmah stala na stranu svoje majke i zaštitila je od besne Marijane - zaključio je.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / severina
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs