ŠOK!

POSLE SEVERINE ONA MU JE UKRALA SRCE: Svi kažu da druga Milanova žena nije pevačici ni do kolena, A MLAĐA JE 28 GODINA

Nova žena Severinine velike ljubavi ne može da se poredi sa pevačicom!

Vip priča
18:10h Autor:
POSLE SEVERINE ONA MU JE UKRALA SRCE: Svi kažu da druga Milanova žena nije pevačici ni do kolena, A MLAĐA JE 28 GODINA
Kako izgleda nova žena Severininog bivšeg?, Foto: Kurir

Milan Popović, Severinin bivši muž, već duže vreme uživa u novoj ljubavi sa jednom plavušom, koja ni po čemu ne liči na pevačicu. Naime, osim potpuno drugačijeg izgleda, i njihovi karakteri su sušta suprotnost.

Milan Popović
foto: Kurir/Dado Đilas

Nakon što je okončao turbulentan i veoma kratak brak sa regionalnom muzičkom zvezdom, upoznao je Bojanu i sa njom svio porodični dom. A iako je mlađa od njega, čak, 28 godina, izgleda da ta velika razlika uopšte ne utiče na njihov skladan odnos.

Iz velike ljubavi dobili su dva sina - Milana i Đorđa, a uskoro njihova porodica postaje bogatija za još jednog člana. Neizmerno se raduju što će uskoro Bojana doneti na svet devojčicu. Supruga Milana Popovića ne voli javno da se eksponira, a biznismen je o njoj za medije svojevremeno govorio kao o ženi za primer.

Milan Popović
foto: Kurir/Dragana Udovičić

- S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene i te kako znaju da budu hirovite. Mila je, draga i divna je majka, a to mi je veoma važno - istakao je jednom priikom Milan.

Sa druge strane, o svojoj bivšoj ženi, sa kojom je dobio i sina, nema nema lepo mišljenje. Među njima su već dugo zategnuti odnosi, a probleme oko starateljstva nad mališanom rešavaju preko suda uz brojne skandale kojima pune stranice novina. Biznismen smatra da zbog prirode posla kojim se Severina bavi ne može u potpunosti da se posveti njihovom detetu, te da bi ono trebalo da odrasta uz oca.

A kako je Severina izgledala na samom početku karijere, pogledajte u fotogaleriji:

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / You Tube
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs