DEVOJKA KOJA JE MEGAN MARKL REKLA "BUKVALNO SI PRELEPA" DEO JE PR TIMA VOJVOTKINJE?! "Sve je namešteno"

Internetom kruže surove optužbe da je ova žena deo PR tima Megan Markl te da je prati na skoro svim dešavanjima u Britaniji

Celebrities
09:11h Autor:
DEVOJKA KOJA JE MEGAN MARKL REKLA "BUKVALNO SI PRELEPA" DEO JE PR TIMA VOJVOTKINJE?! "Sve je namešteno"
Foto: Profimedia/editorial images

Devojka koja je Megan Markl rekla da je "tako lepa" ispred zamka Vindzor demantovala je tvrdnje da ju je podmetnuo PR tim vojvotkinje od Saseksa.

Izabel Čarts (25) bila je sa svojim ocem, bratom i dečkom čekajući ispred Vindzora prošlog utorka, 13. septembra, kada joj je prišla Megan Markl.

Megan Markl, Princ Vilijam, Kejt Midlton, Princ Hari
foto: Profimedia/editorial images

Devojka je snimala video dok su princ Hari i Megan stigli ispred Vindzora. Čak je snimila i zagrljaj Megan Markl i Amelke Zak(14). Zatim je Izabela rekla Megan: "O moj bože. Bukvalno si prelepa"

@izzychar97 Meeting Meghan, what a beautiful soul. We love and support you ? #meghanmarkle #meghan #windsor ♬ original sound - Isabelle Charters

Ali ostala je šokirana nakon što je na društvenim mrežama optužena da joj je PR tim Megan Markl platio da bude tamo i kaže to.

Drugi su je optužili da dobro poznaje Megan i da je prati na svim skupovima u Velikoj Britaniji.

Izabela Čarters je snimila trenutak kada je Megan prišla njoj i Amelki i postavila ga na TikTok gde je pregledan 30 miliona puta.

Internetom kruži fotografija na kojoj je Izabela pored Megan Markl ranije te godine, a ispod slike je napisano: "Može li mi neko pomoći da ovo razumem? Ista žena, ali je napravljeno da izgleda spontano. Kako su mogli da znaju da će Megan Markl biti tamo? Devojčica je grli a ona joj govori „tako si lepa“. Dakle, jasno je da je ovo namešteno,"tvrdi jedna žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs