uhvaćeni

IZGLEDA DA JE GLUMICA NAPOKON SHVATILA DA SE ZABAVLJA SA DEČAKOM: Ni očigledno pretvaranje nije moglo sakriti probleme

Olivia Vajld i Hari Stajls pojavili su se na premijeri filma "Ne brini draga", a sa njima nisu bili ostali glavni glumci.

Vip priča
Autor:
IZGLEDA DA JE GLUMICA NAPOKON SHVATILA DA SE ZABAVLJA SA DEČAKOM: Ni očigledno pretvaranje nije moglo sakriti probleme
Olivija Vajld uhvaćena sa novim dečkom, Foto: Profimedia

Već neko vreme se šuška o problemima u vezi Olivije Vajld (38) i 10 godina mlađeg Harija Stajlsa i svi su o paru pričali nakon najnovijeg događaja.

Naime, pojavili su se u Njujorku na premijeri filma "Ne brini draga" koji je Olivia režirala i glumi u njemu, a Hari tumači jednu od glavnih uloga. Glumica je blistala u crnoj, dugoj haljini dok je pevač nosio odelo.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Tokom poziranja fotografima par je snimljen u intimnom razgovoru. Hari se mrštio i nije izgledao baš srećno, a onda su otišli na prikazivanje filma. Vajld se celo vreme smeškala i izgledala je kao da je sve u najboljem redu.

Zanimljivo je da se ostali glavni glumci, Florenc Pju i Kris Pajn nisu pojavili. Neki i dalje veruju da je razlog što se Kris nije pojavio nedavni "incident" između njega i Stajlsa.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Oni su nedavno bili glavna tema na Venecijanskom filmskom festivalu. Naime, svi su pričali o njihovoj posebnoj interakciji tokom koje je Stajls navodno pljunuo Pinea dok je sedeo u publici. Snimak tog trenutka je preplavila društvene mreže.

Međutim, Pineov menadžer je rekao: "Da nagađanja jednostavno nisu istinita. Ljudi vide neku čudnu iluziju na internetu koja očito vara, između ove dve osobe postoji samo poštovanje".

"Ovo je potpuno izmišljena situacija, a svaka druga sugestija očito je pokušaj stvaranja drame koja jednostavno ne postoji", dodao je.

Olivia se našla sa Harijem i usred optužbi javnosti da su zapravo celu svoju vezu lažirali te su odlučili "biti zajedno" samo kako bi više pažnje skrenuli na sebe i svoj novi filmski projekat.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Ranije se pričalo i o svađi Florence i Vajlda na koju se redateljka filma "Ne brini draga" osvrnula na Venecijanskom festivalu. Olivia se ne brine zbog "beskrajnih tabloidnih tračeva" koji postoje.

"Mislim, internet hrani sam sebe. Ne osećam potrebu doprineti. Mislim da je dovoljno dobro nahranjen", ispričala je. Razdor između njih se dogodio jer je Olivia tvrdila da je sklonila Šiu LaBiofa iz filma jer je htela da Florense bude sigurna.

Umesto njega je angažovala Harija, a Pju nije bila ugodna romansa koja se događala za vreme snimanja filma. Naime, tada je Olivia još bila u vezi s Džejsonom Sudejkisom sa kojim je dobila dvoje dece, a navodno na setu nisu prestajali razmenjivati nežnosti.

Džejson Sudeikis
foto: Profimedia

Podsetimo, Stajls i Vajld su prvi put snimljeni zajedno u januaru 2021., a njihova veza je zasmetala i njenom bivšem partneru Džejsonu Sudejkisu (46) sa kojim je dobila sina Otisa (8) i ćerku Dejzi (5).

Zbog toga joj je Džejson uručio papire za starateljstvo dok je bila na bini. U prenosu uživo saznala je da je bivši partner tuži, a nakon što je pročitala papire tokom nastupa, brzo se sabrala i nastavila dalje. Sudejkis se branio da ne zna ništa o tome, no bilo je jasno da ne govori istinu.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

To je uništilo njegov ugled "najveće dobričine u Holivudu". Nije mu samo veza pukla nakon šokantnog uručivanja papira Oliviji već je doživeo i poraz na sudu.

Njegov zahtev za starateljstvo protiv Vajda odbijen je nakon što je sudija presudio da je matična država njihove dece Kalifornija. Dok Vajld želi decu u Los Anđelesu, Sudejkis želi živeti sa njima u Bruklinu.

(Stil/story.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs