saznajte više

KRENUO LOŠIM PUTEM, PA OSVOJIO ŽENU KRALJEVSKE KRVI: Kako se rođeni brat Paris i Niki Hilton spasao od propasti?

Nepoznate činjenice o bratu sestara Hilton koje sigurno niste znali

Lifestyle
Autor:
KRENUO LOŠIM PUTEM, PA OSVOJIO ŽENU KRALJEVSKE KRVI: Kako se rođeni brat Paris i Niki Hilton spasao od propasti?
Baron i Paris Hilton, Foto: Profimedia

Porodica Hilton je poznata po osnivanju jednog od najvećih hotelskih lanaca na svetu, pojavljivanja na svim važnim događajima, gde ulaznicu imaju samo oni sa još interesantnijim pedigreom, i sticanju bogatstva, bogatstva i još više bogatstva.

U svetu bogatih i slavnih, Hiltonovi i dalje vladaju. Hotelska dinastija Hilton započeta je ranih 1900-ih i prerasla je najluđe snove članova porodice osnivača. Iako su osnivači kompanije od tada prošli sito i rešeto, nasleđe i ime porodice žive u njenim potomcima, posebno Paris, Niki, Konradu i Baronu Hiltonu II.

Niki i Paris Hilton su poznata imena u modi, medijima i pop kulturi, a Konrad Hilton je, nažalost, najpoznatiji po izborima koje bi najradije zaboravio. S druge strane, brat Baron Hilton uspeo je da prođe ispod radara, izbegavajući reflektore, stalne spekulacije i glasine koje tako često dolaze sa tim kada si član jedne od najkontraverznijih porodica na svetu.

Baron Hilton II nije toliko naklonjen životu pod reflektorima kao njegove starije sestre (ali sudeći po njegovom gostovanju u rijaliti televizijskoj emisiji sestre Paris Hilton, on bi definitivno mogao da razmisli i osnuje svoj lični program). Baron dokazuje još nešto, a to je da povučen život nije dosadan. On je zanimljiv, talentovan i odlučan da utre svoj put u svetu- na svoj način.

Donosimo vam zanimljive činjenice o najmlađem sinu Keti i Rika Hiltona, Baronu Hiltonu II.

Baron Hilton II je odrastao u hotelu

Sama činjenica da su Baron Hilton i njegove sestre i brat odrasli u hotelu nije veliki šok. Ovo je, na kraju krajeva, ono što Hiltonovi rade... HOTELI.

Baron i njegova braća i sestre, Niki, Paris i Konrad Hilton, zapravo su proveli deo svog detinjstva živeći u zloglasnom hotelu Valdorf Astorija. Njihova majka, Keti Hilton (koja je nekada radila u prodaji u Valdorfu, zarađivala je oko 160 dolara nedeljno), podelila je svoja lepa sećanja na život u Valdrofu tokom gostovanja u rijalitiju „Prave domaćice sa Beverli Hilsa“. Porodični matrijarh je odgovorio na pitanje obožavatelja u vezi sa njenim devetogodišnjim boravkom u otmenom njujorškom hotelu.

„Bilo je veoma, veoma lepo. Voleli smo da budemo zajedno i pod jednim krovom, osim kada bi se Paris iskrala i pobegla ko zna gde.“ Da. To zvuči kao mlada i divlja Paris Hilton koju smo svi poznavali i voleli. Ketina podjednako poznata polusestra i kolega u rijalitiju, Kile Ričards, prisetila se nekoliko zabavnih trenutaka koji su uključivali podizanje dece u Valdorfu. „Jednog dana, probudila sam se i nismo mogli da pronađemo (Ketinog sina) Konrada (Hiltona) i moju ćerku Aleksiju (Umanski). Oni su se bili sakrili u ventilacionoj cevi u Valdorf Astoriji.“ Kome treba igralište kada imate hotel da lutate dvadeset četiri sata nedeljno?

Svoju buduću ženu upoznao je na neočekivanom mestu

Baron Hilton je upoznao Tesu Grefin fon Valderdorf 2016. godine na ostrvu Sent Bart. Buduća supruga Barona Hiltona otkrila je časopisu Spirit & Flesh da je njihova veza nastala kao grom iz vedrog neba. „Prvi put kada sam videla Barona sve je bila tako nadrealno, skoro kao san. On je sedeo tamo, pored mene, i kao da je neko odjednom pritisnuo 'mute' na daljinskom upravljaču da bi utišao film. Oko nas."

Par je objavio svoju veridbu preko Instagrama i vratio se u Sent Bart da zapečati svoju ljubav zadivljujućom ceremonijom venčanja. Iako su se njih dvoje mogli venčati bilo gde u svetu (uključujući porodični dvorac mlade Tese Grefin fon Valderdorf, odlučili su da odu na mesto koje ima veliki značaj za oboje. Naravno, tamo su se upoznali i zaljubili, ali karipski raj je takođe prostor koji Baronova žena gotovo - poseduje. Ona je za Spirit & Flesh magazin objasnila da je na ostrvu bila od detinjstva, čak i da je tamo živela neko vreme. Njih dvoje su se venčali u jednom od najlepših imanja na ostrvu, ali lokacija nije bila važna, što se Barona Hiltona tiče. Kada su ga Spirit & Flesh pitali o njegovoj predstojećoj svadbi, bogataš je rekao: „Na kraju krajeva, ne bismo imali ništa protiv da se venčamo u kutiji za cipele sve dok imamo jedno drugo.“

On je ponosni tata

Baron Hilton II ima ćerku sa suprugom i nemačkom groficom, Tesom Grefin fon Valderdorf, kojoj su dali ime - Milou Alize. Par je odabrao ime za svoju bebu na osnovu ljubavne priče koja je skoro lepa kao i sama tročlana porodica.

"Pronašli smo ime Milou na mestu gde smo upoznali, Pointe Milou u Sent Bartu. Mislili smo da joj baš "pristaje", rekao je srećni par za Pipl magazin.

Pointe Milou je bilo jedno od prvih mesta na koje je par došao nakon venčanja na prelepom ostrvu. Ponosni roditelji su nastavili: „Njeno srednje ime, Alize, na francuskom znači 'pasat' iliti vetar. Vetrovi ostrva su ono što nas je spojilo, a nekoliko godina kasnije, to je ono što nam je donelo Milou. Ona je poklon od ostrva."

Mala Milou će preuzeti ulogu velike sestre ove jeseni jer će Hiltonov trio ponovo biti proširen rođenjem još jedne bebe. Baron i Tesa Hilton su otkrili za Pipl magazin da je trudnoća bila divno iznenađenje, kao i pol bebe. Baronovo drugo dete će odrastati okruženo braćom i sestrama i rođacima, pošto je njegova starija sestra Niki Rotšild dobila treće dete, svog prvog sina, Hiltonovom klanu.

Baron Hilton je ljubitelj pasa

Baron Hilton se definitvno nalazi među slavnim ličnostima koji vole pse. Baron i njegova supruga obožavaju svoje krznene prijatelje. On i Tesa Hilton imaju tri psa: Moose Graf von Valderdorf, Macu Hilton i Nobu Hilton (nazvan po čuvenom restoranu). Hiltonove kuce su verovatno pomogle mladom paru da se pripreme za dolazak dece, pre nego što su postali roditelji.

Biti ljubitelj životinja možda je u genima Hiltona. Baronova mama, Keti Hilton, je mama koja obožava svog psa po imenu Mota. Njegova tetka, Kajl Ričards, takođe obožava svoje pse. Baronova starija sestra, Niki Rotšild, radi u odboru neprofitne organizacije pod nazivom Animal Haven i s ljubavlju poseduje psa po imenu Mini. Njegova druga poznata sestra, Paris Hilton, voli životinje svih vrsta. Imala je najmanje deset pasa tokom godina, nekoliko mačaka i neke druge manje uobičajene životinje, uključujući svinju, ponija, čak i glodare, majmuna, pa čak i kinkadžua.

Baron Hilton je imao neke ne tako slavne momente

Mladi, bogati ljudi iz visokog društva i sramotni trenuci u očima javnosti često idu zajedno kao puter i džem. Hiltonovi klinci su lako upali u ovaj kliše tokom svojih mlađih dana i nije im stran sukob sa zakonom. Godine 2006, Paris Hilton je uhapšena pod sumnjom za vožnju u alkoholisanom stanju, a Konrad Hilton je tokom godina napravio nekoliko nezakonitih pogrešnih koraka, čime je zaradio i - zatvor. Pre nego što je prerastao u ulogu muža i oca, Baron Hilton je imao nekoliko divljih trenutaka koje bi možda voleo da zaboravi. Još 2013. godine imao je sukob sa drugaricom glumice Lindzi Lohan po imenu Rej LeMojn. Reči i pesnice letele su jedne noći u vili u Majamiju u kojoj je boravila i Lindzi Lohan. Baron Hilton je završio prilično krvav, a porodica je bila zgrožena kada je čula za taj skandal.

Baron Hilton
foto: Profimedia

Baron Hilton se takođe našao u nezgodnoj sitiaciji pre nekoliko godina kada je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Dok je bio pod sumnjom da je bio pod uticajem, Baron je udario policajca, Fernanda Mendozu Teleza, svojim Mercedesom u 8:30 ujutro. Incident je navodno ostavio Telezu trajnu štetu i povrede, što ga je navelo da tuži Hiltona za nešto manje od 5 miliona dolara.

Obožava hranu

Baron Hilton u svemu što radi, unosi dozu umetnosti, a čini se da se to čak proteže i na njegove obroke. Pre nekoliko godina, Hilton je vodio Instagram nalog pod nazivom Barron's Bites. Nalog nije ažuriran ili aktivan od 2017. godine, ali slike od prošle godine dokazuju da je imao ozbiljan talenat za slike i pripremanje hrane. Zamislite jedinstvene i božanstvene hamburgere od kavijara, zadivljujuće tornjeve tartar bifteka prelivenih prepeličjim jajima i najlepša jela od testenine koja se mogu zamisliti.

Dok Baron Hilton bukvalno ima ukus za finije stvari u životu, njegova starija sestra Paris Hilton žudi za svakodnevnom jednostavnom hranom.

„Volim doručak. To je jedan od mojih omiljenih obroka, pa svako jutro imam ili francuski tost ili palačinke ili sendvič i žitarice za doručak i sveže ceđeni sok od pomorandže i sok od celera ako se trudim da se hranim zdravije“, ispričala je Paris jednom. Možda je Paris Hilton mogla da pozove svog brata Barona za neke recepte i uputstva kada je pokretala svoju televizijsku seriju „Kuvanje sa Paris“ koja se emituje na Netfliksu i koja je jedna od najgledanijih šou programa na toj platformi.

Hilton se bavio i manekenstvom

Baron Hilton je pokazao svoju savršenu liniju i lepo lice kada je šetao po modnoj pisti za dizajnera Hakana Akaia na Nedelji mode u Njujorku. Ako pogledate brendove i kreatore za koje je Baron Hilton radio, jasno je da je umetnost pokretač svega onoga što on bira da radi.

Govorio je o svom širokom spektru kreativnih projekata u intervjuu za Spirit & Flesh. „Kao umetnik, ne osećam potrebu da se držim jedne platforme. Uživam u eksperimentisanju sa različitim medijima. Sve je u procesu, a ne u krajnjem rezultatu. Svi smo mi u nekom procesu i tako najbolje upoznajemo sebe, baš kroz umetnost."

Baron Hilton
foto: Profimedia

Čak i kada se ne bavi manekenstvom, uspeva da učini da svaka slika na Instagramu izgleda kao stranica iz modnog časopisa. Njegova zapanjujuće zgodna supruga ne kvari tu sliku, ona takođe pokazuje njihov način života i harizmu kao i kreativnost na svom Instagramu. Njih dvoje su vatra, i ako su ikada postojala dva čoveka stvorena jedno za drugo, to su ovo dvoje.

On je bogat momak...ali ne tako bogat kao što biste očekivali

Baron Hilton II procenjuje se da ima 5 miliona dolara. Za većinu ljudi ovo je MNOGO novca. Ipak, s obzirom na činjenicu da je Baronov deda, koji se takođe zove Baron Hilton, posedovao 4,5 MILIJARDI dolara pre nego što je umro, Baron mlađi izgleda relativno - siromašno.

Paris i Niki su sigurno prikupile mnogo više miliona do sada.

Pitamo se, kako je to moguće?

Nakon smrti Velikog Barona, koji je ostavio je 97% svog bogatstva svojoj porodičnoj fondaciji, Fondaciji Konrada N. Hiltona, kao i na pronalaženje rešenja za prečišćavanje vode na globalnom nivou, lečenje mladih od HIV-a i AIDS-a, napore za pomoć kada su u pitanju prirodne katastrofe i rešavanje pitanja siromaštva., nije ostalo tako mnogo kao što se misli za sve članove ove velike porodice.

Podela finansija značila je da su članovi porodice Barona starijeg dobili znatno manje od onoga što su očekivalu. Oko 5 miliona dolara je navodno dodeljeno Paris Hilton, što znači da je Baronov udeo možda bio otprilike isto toliko... a to bi značilo da njegovo nasledstvo i dalje čini većinu njegovog bogatstva. Ipak, bez brige. Baron Hilton II će verovatno biti sasvim u redu, pogotovo zato što je njegova supruga nemačka naslednica i žena koja vodi poreklo iz kraljevske porodice koja je odrasla u zamku svoje bake u Bavarskoj.

Pogledajte jooš fotografija iz života ovog poznatog naslednika:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs