"MEGAN MARKL JE MANIPULATIVNI ZLOSTAVLJAČ": Bogataš šokirao javnost izjavom, ali sada je svima jasno zašto je to rekao

Svi su zatečeni izjavom poznatog bogataša Bena Goldsmita koji je rekao kako je Megan "razotkrivena" te da je ona "manipulativni zlostavljač". Ali istina je da ni Ben Goldsmit nije "cvećka"

Lifestyle
Autor:
"MEGAN MARKL JE MANIPULATIVNI ZLOSTAVLJAČ": Bogataš šokirao javnost izjavom, ali sada je svima jasno zašto je to rekao
Foto: Profimedia

Britanski milioner Ben Godsmit je poručio da Britanija ne voli Megan Markl zato što je "manipulativni zlostavljač".

"Daleko smo od savršenstva, ali anketa za anketom pokazuje da su Britanci među najljubaznijim ljudima i najmanje skloni rasizmu. U početku je Megan bila obožavana. Gomila je bila na ulicama na venčanju. Megan ne vole jer je manipulativni zlostavljač koji je razotkriven. Megan je postala personifikacija dolaska američkih poremećenih kulturnih ratova u Britaniju", tvrdi Ben Goldsmit.

Ova tvrdnja dolazi odmah posle optužbi na internetu da je devojka koja je rekla Megan Markl da je prelepa, deo PR tima vojvotkinje koja je "podmetnuta" da stoji ispred Vindzora tokom prvih dana kraljičine sahrane.

Ben Goldsmit
foto: Profimedia

U prilog Goldsmitovim optužbama idu i one od bivšeg osoblja na dvoru koje je Megan optužilo za mobing, nazivajući nju i Harija "siledžijama".

Iako je Bakingemska palata saopštila da će uzeti u obzir sve optužbe, do istrage nikad nije došlo, a osoblje se žalilo kako su živeli u strahu od Harija i Megan, te su pazili da ih slučajno ne isprovociraju.

S druge strane, advokati porodice Saseks oštro su poricali da je par maltretirao osoblje od kraja 2018. do početka 2020.

Sada je i Ben Goldsmit, sin Džejmsa Goldsmita, bivšeg političara i finansijera izneo ove surove tvrdnje koje su Britanijom odjeknule poput praska.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs