NJOJ JE NA PAMETI SAMO RAZMNOŽAVANJE, A ON SE JEDVA IZVUKAO NAKON UBISTVA: Sad su izašli u šetnju i izazvali NEVERICU

Alek Boldvin nikad nije izgledao umornije, dok je Hilarija ponosno pokazala svoj trudnički stomak

Celebrities
Autor:
NJOJ JE NA PAMETI SAMO RAZMNOŽAVANJE, A ON SE JEDVA IZVUKAO NAKON UBISTVA: Sad su izašli u šetnju i izazvali NEVERICU
Foto: Profimedia

Alek Boldvin je viđen u šetnji sa suprugom Hilarijom (38) i njihovo četvoro najstarije dece. Par se prošetao do škole njihve dece, a paparaci su uhvatili svaki njihov korak.

Obožavaoci popularnog glumca ne mogu da se načude njegovom umornom licu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Priča se kako je Alek dodano "propao" nakon nesreće na snimanju filma Rast gde je tokom scene ustrelio direktorku fotografije. Od tog momenta povela su se razna govorkanja od te daje sve to bila velika nesreća i nesporazum, do toga da je Boldvin svesno pištolj usmerio ka nesrećnoj ženi.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Bilo kako bilo, Alek je od tog momenta stavljen na "crnu listu" Holivuda i skoro da ga više niko ne angažuje.

S druge strane tu je njegova supruga Hilarija za koju kažu da joj je "razmnožavanje" jedino na pameti. Od 2012. godine pa do danas instruktorka joge je stalno ili trudna ili sa bebom u naručju, što je rezultiralo time da sada par čeka sedmo dete. Pre toga Hilarija je izgubila jedno dete, a jedno dete im je rodila surogat majka.

Inače, Hilarija je kroz godine izazivala razne reakcije svojim izjavama, a jednom je progovorila o informaciji da ju je Alek ućutkivao dok je rađala. Podelila je na Instagramu članak s naslovom: "Kad mi je suprug rekao da se stišam dok sam imala trudove, znala sam da je naš brak gotov", a onda ga je objašnjavala.

"Alek me utišao dok sam bila trudna s Rafaelom. Razgovarao je s nekim telefonom i rekao mi da se malo stišam. Čim je to izgovorio, shvatio je da zvuči kao seronja. Ostala sam u braku i s njim dobila još 522 deteta. Pustim ga da uđe tek nakon što mi daju epidural. Poštedeću vas za sada detalja svoje reakcije, ali to se više nikad nije ponovilo", poručila je.

Alek Boldvin, Hilarija Boldvin
foto: Profimedia

Hilarija je dugo vremena i meta ruganja zbog laži u kojoj su je uhvatili. Naime, ona je tvrdila da je rođena u Španiji i da nije Amerikanka. Hilarija je godinama ponosno isticala svoje korene iz ove evropske države, a često je u intervjuima znala da ubacuje španske reči i fraze.

Ali onda je jedna žena krajem 2020. godine na Tviteru napisala: "Zadivljujuće je kako se Hilariji Boldvin svih ovih godina gleda kroz prste što se pretvara da je iz Španije. Ne razumem zašto laže da je živela tamo i da je poreklom iz Španije?", što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu.

Društvene mreže ubrzo nakon toga preplavili snimci u kojima gospođa Boldvin priča o tome kako je rođena u Španiji i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji iscenirala je da je zaboravila kako se na engleskom kaže 'krastavac'. Nakon pritiska koji joj je nametnut od strane pratitelja koji su je optužili da je lažljivica te joj dodelili titulu za najbesmisleniju laž koju su čuli, Hilarija je priznala da je lagala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs