obožavala je pevanje

SVI SU JE SMATRALI NOVOM KRALJICOM NARODNE MUZIKE, ALI ONA TO IPAK NIJE POSTALA: Evo gde je danas naslednica Lepe Lukić

Naslednica Lepe Lukić Ivana Đorđević odavno se ne bavi pevanje.

Vip priča
17:07h Autor:
SVI SU JE SMATRALI NOVOM KRALJICOM NARODNE MUZIKE, ALI ONA TO IPAK NIJE POSTALA: Evo gde je danas naslednica Lepe Lukić
Naslednica Lepe Lukić, Foto: Printscreen Instagram / Lepa Lukić

Lepa Lukić, kraljice narodne muzike, kako je mnogi nazivaju, jedna je od retkih pevačica na estradi koja može da se pohvali širokim muzičkim opusom i hitovima koju su i danas omiljeni među slušaocima. Međutim, tokom devedesetih godina snimila je pesmu "Naslednica" koja je ostavila dubok trag u njenog bogatoj karijeri.

Lepa Lukić
foto: Printscreen Instagram / Lepa Lukić

Naime, u okviru tog evergrina Lepa je 1994. godine predstavila mladu nadu narodne muzike Ivanu Đorđević, koju su svi nazivali upravo njenom naslednicom.

- "Briši, briši suze s lica, ja sam tvoja naslednica - pevala je mala Ivana tada, ali se ispostavila da će imati potpuno drugačiji životni put, iako su joj mnogi prognozirali veliki uspeh u muzici.

Lepa Lukić
foto: Printscreen Instagram / Lepa Lukić

Pesma "Naslednica" je preko noći pronašla put do srca publike, a mnogima je zapao za oko i veliki talenat koji je devojčica posedovala.

– Ja ne znam da li ima srećnije devojčice od mene što me je kraljica narodne muzike Lepa Lukić proglasila nasledicom, što me pravim putem uvodi u posao koji ja volim da radim i to dokazuje da teta Lepa nije nimalo pakosna, ni ljubomorna žena – istakla je tada Ivana.

Takođe, naglasila je da seo odlično snalazi u svim žanrovima, ali da najviše voli muziku poput one što snima Lepa Lukić, koja joj je bila velika podrška u svemu.

– Ja volim da pevam i ove modernije pesme, ali više volim stare, izvorne pesme, leže mi obe vrste – objašnjavala je jednom prilikom naslednica.

Neočekivano, Ivana se nije dugo zadržala na muzičkoj sceni. Nastupe je postepeno proređivala i pojavljivala se tek s vremena na vreme. Među njenim poslednjim koncertima ljudi pamte onaj na trgu u Starčevu za doček 2005. godine. Kako se pisali u medijima, Ivana danas retko peva, a postala je vlasnica frizerskog salona u Opovu i tom poslu se posvetila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs