"BIVŠI MUŽ JE HTEO DA UBIJE I MENE I SEBE": Ispovest Lepe Lukić o stravičnom događaju iz kog je jedva izvukla živu glavu

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, prošla je užasnu torturu sa bivšim mužem koji je bio patološki ljubomoran

Celebrities
13:39h Autor:
"BIVŠI MUŽ JE HTEO DA UBIJE I MENE I SEBE": Ispovest Lepe Lukić o stravičnom događaju iz kog je jedva izvukla živu glavu
Lepa Lukić, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

I publika i mediji su uvek bili zainteresovani da saznaju sve o ljubavnom životu Lepe Lukić. Bez ustezanja, uvek je otvoreno govorila o svojim emotivnim izborima, a nedavno se prisetila svog prvog braka koji nije imao srećan završetak.

Bez skrivanja, Lepa je priznala da se u ranoj mladosti udala za Tomu. Međutim, samo nekoliko godina kasnije, počeli su problemi koji nisu mogli da budu prevaziđeni.

Lepa Lukić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

– Bila sam vrlo mlada kada sam se udala za njega. To je bilo vreme mladosti i ludosti. Tokom celog našeg braka, on je bio veoma ljubomoran. Ta posesivnost je postala nepodnošljiva, ali ja nisam želela da zbog njega ostavim ono što najviše volim –pevanje – rekla je nedavno Lepa.

Ljubomora je bila ključni razlog koji je doveo do kraja tog braka, a pevačica se seća jednog neprijatnog trenutka koji joj je ostao urezan u pamćenje do kraja života.

– Spremila sam se za izlazak i pozvala taksi. Upravo kada sam htela da uđem u automobil, on se pojavio, uhvatio me za vrat i pitao: „Gde si pošla?“ Odgovorila sam mu: „Sada nigde.“ Platio je taksi i rekao vozaču da je sve u redu, da me je on pozvao. Sve vreme je bio uporan u pokušajima da sazna gde idem, a ja sam mu samo rekla da idem kod prijateljice Dragice. „U jedan sat noću ideš kod Dragice?“, upitao me. „Da, idem da prespavam kod nje“, odgovorila sam mu. Izmišljala sam ime Dragica jer nisam želela da mu priznam gde zaista idem – ispričala je Lepa i dodala da agonija nije stala tamo:

Lepa Lukić
foto: ATA Images

– Počeo je da me vuče za rukav. Rekla sam mu da prestane ili ću pozvati policiju. U tom trenutku, izgubio je kontrolu i rekao: „Noćas ćemo oboje da završimo“! Rekla sam mu da završi, jer nisam mogla da podnesem da me sedam godina progonstva. Uvukao me je u kola. Tokom vožnje sam pokušala da otvorim vrata i izađem, ali on je držao volan jednom rukom, a ručicu mojih vrata drugom, sprečavajući me da pobegnem. Rekao mi je da idemo u šumu na Košutnjak da završimo oboje! Hteo je da ubije i mene i sebe.

Na kraju, Toma je pristao na razvod od pevačice, a uprkos svim problemima koje su imali, Lepa ne krije da ga uvek poštuje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs