BOŽINOVSKA PROGANJALA PEVAČICU DA JE USVOJI, TUKLA ŽENU KAO MUŠKARAC PA "STALA NA ŽULJ" CECI: Svi bruje o njihovoj svađi

Svi skandali Goce Božinovske će vas iznenaditi! Pevačica ističe da je uvek iskrena do srži, ali da bi neke postpuke najrađe izbegla ili zaboravila.

Celebrities
13:54h Autor:
BOŽINOVSKA PROGANJALA PEVAČICU DA JE USVOJI, TUKLA ŽENU KAO MUŠKARAC PA "STALA NA ŽULJ" CECI: Svi bruje o njihovoj svađi
Svi skandali Goce Božinovske, Foto: ATA Images

Pevačica Goca Božinovska slovi za ženu lafa koja štiti svoju porodicu kao prava lavica. Nikada nije imala dlake na jeziku i o svemu je sa medijima otvoreno pričala - od momenata kada je na užasan način izgubila ljubav njenog života, pa do toga da je zbog sina Mirka fizički nasrnula na jednu ženu, koja je nakon toga potražila i lekarsku pomoć.

Naime, dotična osoba je udarila mladom Šijanu šamar, a onda se u pevačici probudio nevetovatan bunt koji nije mogla nikako da obuzda.

- Potukla sam se sa jednom ženom koja je Mirku udarila šamar. Bukvalno sam ženu povredila, 15 dana je primala injekcije. Tukla sam se kao muškarac, oborila sam je nasred ulice - rekla je Goca Božinovska i istakla da je to nešto najgore što je uradila zbog svoje dece.

Goca Božinovska
foto: ATA Images

Pevač Jašar Ahmedovski je pokušao da je obuzda, ali bezuspešno.

- Udarila mu je šamar, a on je bio mali. Ja dođem sa autom i pitam: "Ko je tukao moje dete?", a za mnom ide Jašar. Puno prijatelja je bilo kod mene u dvorištu na bazenu, ja u kupaćem, navukla sam samo neku haljinu - ispričala je ona i dodala:

- Meni su kolena bila krvava, ja sam ženu toliko tukla, imala sam prsten na ruci, ja je udarim u glavu, ona mene za rep. Ustvari, da ona mene nije uhvatila za rep, ja se nikada ne bih potukla. Vukle smo se po onom pesku krvave. To je nešto što je najgore što sam uradila. Sve mi diraj, ali dete ne - ispričala je Goca.

Goca Božinovska
foto: ATA Images

Usvajanje

Kraljicu narodne muzike Lepu Lukić je svojevremeno molila da je usvoji, te joj je stalno pisala pisma. Nakon mnogo godina obe su se smejale toj dečjoj „ludosti“.

Dete joj odgajala majka

Na jednom od nastupa u kafani na Ibarskoj magistrali upoznala je kompozitora Radeta Vučkovića. Između njih se brzo desila ljubav, pa ju je Rade odveo u Beograd.

Sa 18 je rodila ćerku Jelenu, a tri meseca kasnije ju je odvela kod svoje majke u Samailu gde je devojčica živela sve do 15. godine. Goca je priznala da je bila previše mlada da bi se znala dobro starati o detetu, a majka i Rade su je podržali u nameri da nastavi karijeru. Pevačica kaže da je svakog vikenda išla da vidi Jelenu, koja do upisa u srednju školu nije želela da se odvoji od bake.

Svetlana Ražnatović, Anastasija Ražnatović
foto: ATA Images

Odnos sa Cecom Ražnatović

Osim što im se sinovi druže odmalena, sada imaju i snajke iz porodice Rodić. Međutim, još jedna sličnost ih spaja - obe su ostale rano bez muževa, a sudbine Željka Ražnatovića Arkana Arkanova i Zorana Šijana i danas intrigira javnost.

U poslednje vreme se dosta spekuliše o odnosu dve pevačice, a mogu se vrlo često čuti glasine da su u svađi.

Navodno, do nesuglasica je došlo zbog izjave koju je Božinovska dala 2016. godine, nadovezavši se na izjavu jedne kolegince.

Bojana Rodić, Mirko Šijan
foto: Instagram / bojana__rodic

- Prvi put u životu opravdavam to što je rekla da joj se s**e od Cecine dece. Doduše, nije pomenula moje dete, ali verujem da je i na njega mislila. Verujte mi, i Ceci se s**e od svega. Evo, ja u njeno ime govorim. Pustite decu na miru! Mi, njihove majke, u šou-biznisu smo, ali naša deca nisu- rekla je Goca u jednom intervjuu tada.

I Ceca i Goca su sve to demantovale, iznenadivši se odakle uopšte se pojavila takva priča.

1 / 7 Foto: ATA Images

- Prvi put čujem da sam s Cecom u svađi. To nema nikakve veze sa istinom. Ne družimo se, popijemo kafu jednom u 100 godina. Nismo mi sad, da ja idem svaki čas kod nje, niti da znam gde se kreće. Čujemo se ovako i preko dece i nekada zbog nečega, ali nismo mi sad nerazdvojne i da ja treba tu da budem. Nisam ni očekivala da me zove. Pravila sam i ja svoja slavlja, pa nisam zvala mnogo ljudi koji su mi još bliži. Svako ima neki uži krug svojih velikih prijatelja koje treba da zove. Radovala sam se svadbi i njenom veselju, srce mi je bilo ispunjeno kao da je bila svadba mom sinu - rekla je Goca, a Ceca se nadovezala:

- Priče da Goca i ja imamo problem su netačne i plasiraju se iz razloga da se diže fama oko nečega gde realno problema nema - poručila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs