TATJANA JE OD DEDE DOBILA OGROMNO BOGATSTVO I POSTALA "KRALJICA PIVA": A onda je zavela princa i s njim danas ŽIVI BAJKU

Naslednica najpoznatije pivare na svetu sada je princeza i retko se viđa u javnosti. Živi povučenim životom, iako je proglašena za najbogatiju damu u Monaku.

Celebrities
16:31h Autor:
TATJANA JE OD DEDE DOBILA OGROMNO BOGATSTVO I POSTALA "KRALJICA PIVA": A onda je zavela princa i s njim danas ŽIVI BAJKU
Gde je danas naslednica najpoznatije pivare na svetu?, Foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naslednica jedne od najuspešnijih pivara "Bavaria" u Južnoj Americi Tatjana Kaziragi udajom je postala deo monaške kraljevske porodice sa najdužim vladajućim stažom u Evropi, a od dede je dobila ogroman novac! Naime, proglašena je i za najbgogatiju građanku Monaka 2019. godine. Danas živi vrlo povučeno, a pojavljuje se uglavnom na modnim dešavanjima.

Rođena je kao Tatjana Santo Domingo 24. novembra 1983. godine u Njujorku. Čuveni Hulio Mario Santo Domingo joj je bio deda, koji je prema Forbsovoj listi iz 2011. godine bio najbogatji čovek u Kolumbiji. Posle njegove smrti, Tatjani je odmah pripalo šestina ogromne imperije.

Tatjana Kaziragi
foto: Foto: Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia

Naslednica je pohađala elitni Institut „Le Rosei“ u Švajcarskoj, jedan od najskupljih internata na svetu, na kom je godišnja školarina 130.000 dolara.

Diplomirala je vizuelne komunikacije, sa koncentracijom na fotografiji na Američkom univerzitetu u Londonu 2005. godine.

Udata je za Andreu Kaziragija, nećaka princa Alberta, s kojim se zabavlja od 2006. Par je dobio sina Aleksandra Andrea Stefana nekoliko meseci pre nego što su se venčali 2013. godine.

Tatjana Kaziragi
foto: Foto: Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia

Tatjana je, poput Kejt Midlton, udajom postala član kraljevske porodice. Njen suprug je Andrea Kaziragi, prvi sin princeze Karoline i 4. u redu za tron Monaka, inače nećak princa Alberta. Oni su se upoznali u internatu, a romansu su započeli 2016. godine.

Njihova svadba je bila jedna od najelitnijih te godine, a prisustvovale su mu brojne zvanice iz modnog sveta, ali i članovi kraljevskih porodica. Imali su građansku ceremoniju u Prinčevoj palati u Monaku, a šest meseci kasnije usledilo je venčanje u crkvi u Švajcarskoj.

Tatjana Kaziragi
foto: PPE/face to face / Face to Face / Profimedia

Uživaju u skladnom braku godinama, a kruna njihove ljubavi su: ćerka Indija i sinovi Maksimilijan Renije, Maksimilijan Kaziragi i Aleksandar.

Kaziragijevi se u javnosti pojavljuju uglavnom kada su modni događaji u pitanju. Tatjana je godinama radila u modnoj kući Aeffe u Njujorku a bila je zaposlena i u „Vanity Fair“-u.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs