Besprekoran stil

Najlepše žene iz kraljevskih porodica za koje sigurno niste čuli: Kruna na glavi ili ne, sve ih povezuje jedna stvar! (FOTO)

Živote mnogih od njih obeležili su veliki skandali

Vip priča
15:31h Autor:
Najlepše žene iz kraljevskih porodica za koje sigurno niste čuli: Kruna na glavi ili ne, sve ih povezuje jedna stvar! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kejt Midlton je postala najpoznatija devojka "iz običnog sveta" koja je postala član britanske kraljevske porodice. Širom sveta postoje žene koje su članovi kraljevskih porodica, ali se o njima ne zna mnogo vam granica njihovih država. Stil, suzdržanosti i besprekoran ukus za modu su nešto što im je svima zajedničko.

Zara od Velike Britanije

Zara Tindal je druga po starosti unuka kraljice Elizabete i udata je za bivšeg ragbistu Majka Tindala. Bavi se jahanjem i osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012 godine. 17. je u redu za britanski tron.

Kraljevska porodica vrti milione: Evo koliko zarađuju,a samo su princeze Beatris i Eugenija zaposlene!

Manohara Odelija Pinot od Malezije

Manohara Odelija je kontroverzna vladarka. Nekadašnji indonezijski model udala se za malazijskog princa Tengu Fakrija 2008. godine. Njena majka je tvrdila da je on oteo novu princezu, jer je imala samo 16 godina kada se udala. Manohara je prijavila zlostavljanje tokom braka i pobegla u Indoneziju 2009. godine, odbijajući sve poklone i gestove od princa koji je pokušao da je vrati.

Tajne princeze Ane: Evo zašto je ona najkonzervativnija osoba u kraljevskoj porodici! (FOTO)

Džecun Pema od Butana

Kraljica Džecun Pema je poznata kao Kraljica zmajeva od Butana i udata je za kralja Džigmea Kesar Namgel Vangčuka. Za azijski narod, Džecu je modna ikona koja kombinuje tradiocionalnu odeću sa jarkim bojama i dizajnom. Kraljevski par je dobio prvo dete u februaru 2016. godine.

Kako je smrt princeze Dajane zauvek promenila kraljevsku porodicu: Spasila je monarhiju! (FOTO)

Klotilda Kuro od Venecije

Klotilda princeza od Venecije je nagrađivana francuska glumica i umetnica. Udala se za poslednjeg vladara Venecije 2003. godine u Italiji i par ima dvoje dece. U vreme udaje važila je za kontroverznu mladu jer je bila u šestom mesecu trudnoće kada je stala pred oltar.

Za života je krstila 17 dece, učila ih životu, darivala poklonima: Gde su i šta danas rade kumići princeze Dajane! (FOTO)

Elizabeta od Nemačke

Elizabeta von Turn und Taksis je član nemačke kuće Turn und Taksis. Po zanimanju je novinarka koja živi u Londonu i radi kao modni urednik u Vogu. Takođe piše kolimnu za vatikanske novine, stavljajući akcenat na veru i vrednosti. 2015. godine se našla u centru skandala kada je na Instagramu objavila fotografiju beskućnika koji čita Vog uz komentar "čitaoci su svuda", tada je proglašena okrutnom i besramnom.

Unuka neprežaljene princeze uzburkala javnost: Svojom lepotom neodoljivo podseća na baku! (FOTO)

Teodora od Grčke i Danske

Teodora je princeza od Grčke i Danske budući da je potomak predaka iz danske i grčke kraljevske dinastije. Bavi se glumom i filmom pod umetničkim imenom Teodora Grčka. Trenutno živi u Los Anđelesu.

Američke princeze: 8 običnih devojaka koje su se udale za prinčeve (FOTO)

Haja od Jordana

Haja bint Husein je mlađa žena šeika Mohameda bin Rašida i poznata je kao princeza od Jordana. Diplomirla je na Oksfordu i dva puta bila predsednik međunarodne federacije za jahačke sportove. Sa šejkom ima dvoje dece.

Buntovnice plave krvi: Princeze koje ne haju ni za kakva pravila! (FOTO)

Tatjana od Grčke i Danske

Princeza Tatjana je žena princa Nikolaosa i snaja princeze Teodore. Diplomirla je sociologiju na univerzitetu u Džordžtaunu i radila je kao organizator događaja za Dajanu fon Furstenberg. Dala je otkaz 2010. godine kako bi se posvetila životu na dvoru.

Životna priča princeze sa tužnim očima: Nesrećna žena koju je sudbina proklela! (FOTO)

Amira od Saudijske Arabije

Princeza Amira ima diplomu iz poslovne administracije. Bila je udata za princa Alvalida al Tavela koji je 30 godina stariji od nje, a razveli su se 2013. godine. Bavi se humanitarnim radom i bori se za prava žena na Srednjem Istoku. Želela bi da postane jedna od prvih žena sa vozačkom dozvolom na ulicama Saudijske Arabije.

Suze koje se ne zaboravljaju: Jedan susret iz korena promenio život princeze Šarlin! (FOTO)

Kendra Spirs

Kendra je danas poznata kao princeza Salva Aga Kan od kada se 2013. godine udala za princa Rahima Aga Kana. Pre nego što je postala princeza imala je uspešnu karijeru kao model.

Jedna smerna, druga divljakuša: Dve potpuno različite princeze! (FOTO)

Jasmin Grejs Grimaldi

Jasmin je prvorođena ćerka princa Alberta II od Monaka, bratanica princeze Karoline i unuka Grejs Keli. Međutim, kraljevska porodica Monaka Jasmin ne smatra legitimnim naslednikom budući da je rođena kao vanbračno dete. Zato neće naslediti tron iako je prvo dete, ali ona se i dalje divi i poštuje svog oca koji je veoma zaštitnički nastrojen prema njoj.

Skandalozna prošlost norveške princeze: Danas je žena najzgodnijeg princa! (FOTO)

Paulina Dukre

Paulina je još jedan član kuće Grimaldi, ćerka princeze Stefani, najmlađeg deteta princa Renijea i Grejs Keli. Nema kraljevsku titulu, ali je i dalje 12. po redu u liniji nasledstva. Bavi se ronjenjem i predstavljala je Monako na svetskom šampionatu 2010. godine.

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Tatjana Santo Domingo

Tatjana je, poput Kejt Midlton, udajom postala član kraljevske porodice. Njen suprug je Andrea Kaziragi, prvi sin princeze Karoline i 4. u redu za tron Monaka. Oni su se upoznali u internetu i bili u vezi 7 godine pre nego što su se verili.

Prevara, osveta, najveća tragedija: Život ludački bogate italijanske princeze! (FOTO)

Beatris Boromeo

I Beatris je udajom ušla u kraljevski porodicu Monaka. Ona je supruga Pjera Kaziragija, najmlađeg sina princeze Karoline. Sa druge strane ona vuče aristokratske korene kuće Boromeo, bogate italijanske porodice. Onac joj je grof od Arona.

Burna afera princeze Margaret i lorda Snoudona: Volela ga kao Boga, varala kao luda! (FOTO)

Sofi Vinklman

Sofi je poznata kao lejdi Frederika Vindzora, žena lorda Frederika Vindzora koji je 46. u liniji nasledstva za britanski tron. Pre braka bila je poznata glumica koja se proslavila ulogama u Letopisima Narnije, CSI: Majamiju i Dva i po muškarca.

Tragični život princeze Jelene od Srbije: Odvojena od muža i dece, mučki trunula u zatvoru!

Sirikitija Jensen

Poznata i kao Kun Mai je unuka kralja Bumibola Adulideja od Tajlanda. Odrasla je u San Dijegu, a u Njujorku je diplomirala istočno-azijske studije.

(A.K. / Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs