ZAVEO I OŽENIO SVOJU ĆERKU, A OD SVETA OČEKUJE OPROŠTAJ: Pričaju da je isprao mozak 35 godina mlađoj ženi

Ljubavni život Vudi Alena graniči se sa incestom. Ali slavni režiser to ne vidi tako

Ljubav
12:41h Autor:
ZAVEO I OŽENIO SVOJU ĆERKU, A OD SVETA OČEKUJE OPROŠTAJ: Pričaju da je isprao mozak 35 godina mlađoj ženi
Foto: Profimedia

Vudi Alen (86) je viđen kako šeta ulicama Pariza sa svojom suprugom Sun Ji Previn (51). Njihov boravak u Parizu je opravdan, s obzirom da režiser tamo snima najnoviji triler, nakon što je objavio da "nema nameru da se povuče."

"Vudi Alen nikad nije rekao da se povlači iz sveta filma, niti je rekao da piše roman. Rekao je da je razmišljao o tome da ne snima filmove jer mu nije prijatno to što filmovi tako brzo idu na platforme i striming, a on je ipak ljubitelj bioskopa," naveo je dobro obavešten izvor.

1 / 6 Foto: Profimedia

Uprkos priči da (ne)ide u penziju, niko ne može da zaboravi skandal koji se vezuje za Vudi Alena.

Naime, bila je to 1992. godina kada je nastao potpuni haos u životu slavnog režisera. On je tada ostavio suprugu Miju, jer se zaljubio u usvojenu i tada maloletnu ćerku Sun Ji Pervin koja je živela sa njima.

Mija je to saznala kada je otkrila njihove intimne fotografije. Bila je potpuno slomljena ali se svim silama trudila da dobije starateljstvo nad njihovo troje dece, usvojenim Mozesom i Dilan i biološkim sinom Ronanom. Prekinula je svaki kontakt sa bivšim suprugom i otpužila ga da je seksualno zlostavljao Dilan kada je imala sedam godina.

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

Dilan je podržala priču svoje majke, tako što je javno optužila Vudija Alena ali i ceo Holivud koji “žmuri pred istinom i staje na stranu nasilnika”.

To što Vudi Alen nije zvanično bio očuh Sun-Ji Previn nije umanjilo njegovu krivicu kod javnosti. Ova veza nikada nije prihvaćena, a par koji se venčao 1997. godine i usvojio dvoje dece, ne prestaje da intrigira.

-Moja supruga je imala teško odrastanje u Koreji. Drago mi je što sam uspeo da njen život učinim boljim. Ona je divna žena koja je umela da me podrži tokom svih ovih godina. U braku smo 20, a bili smo i nekoliko godina pre toga zajedno. Ne znam da li me je promenila. Možda sam ista osoba kao kada sam ima dvadeset godina. Imam iste strahove, iste fobije, iste navike. Nisam siguran da li se uopšte menjamo kroz život. Godine mi nisu donele nikakvu mudrost, rekao je u intervjuju za jedan ugledni američki list pre nekoliko godina.

Vudi Alen
foto: Profimedia

Sun Ji Previn, supruga reditelja Vudija Alena, dala je svoj prvi veliki intervju za Njujork magazin u kojem je ispričala kako je izgledalo odrastanje u domu Mije Farou i kako je završila u vezi s Alenom, kojem je bila usvojena ćerka.

Rođena u Seulu, Sun Ji je došla u porodicu Farou kao petogodišnjakinja. Glumica Mia Farou ima sedmoro usvojene (troje je preminulo) i četvoro biološke dece, a u vreme kad je usvojila Sun Ji bila je u braku s Andreom Previnom.

Dok je bila u vezi s Vudi Alenom, Farou je pronašla fotografije gole Sun Ji koje je napravio reditelj. Njena je ćerka tada imala 21 godinu. Sve je izašlo u javnost, a Mia ju je tada nazvala "pomalo retardiranom i sporom".

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

Sun Ji se sa Alenom zbližila nakon što je slomila gležanj u školi. Došla je kući, ali nije zvala majku jer "nije imala naviku da je zove kada bi trebala bilo kakvu pomoć". U stanu je bio Alen i odveo ju je doktoru. Nakon toga, Farou je predložila da je odvede na košarkašku utakmicu i njih dvoje su počeli često da se druže. Ona i Alen tvrde kako je njegova veza s glumicom tada već bila na kraju.

"To nije opravdanje, ono što smo napravili je velika izdaja. Ali, Mija nikad nije bila draga prema meni. A ovde je bila šansa da budem s nekim ko me ceni, drag je prema meni i poklanjao mi je pažnju. Naravno da sam prihvatila. Bila bih glupa da sam ostala s njom. Ja nisam ništa pokrenula - on je mene zaveo. Zato je naša veza uspela - osećala sam se da me ceni", rekla je tada Sun Ji.

Danas njih dvoje žive u braku kao da se ništa nije desilo. Režiser tvrdi da je ljubav pobedila, te da mu je Sun Ji pomogla da bude to što jeste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs