sledi lavina komentara

NAJPOTRESNIJI TRENUTAK MEGAN MARKL: Jedan momenat ju je odao, svi su videli šta je uradila na kraljičinoj sahrani

Megan Markl zaplakala na sahrani kraljice Elizabete II i sve ostavila u šoku!

Celebrities
22:42h Autor:
NAJPOTRESNIJI TRENUTAK MEGAN MARKL: Jedan momenat ju je odao, svi su videli šta je uradila na kraljičinoj sahrani
Foto: Profimedia

Megan Markl pokazala je svoju više nego emotivnu stranu, nakon brojnih oprečnih komentara na njen račun. Naime, vojvotkinja od Saseksa nije mogla da savlada osećanja u momentu kada se iznosio kovčeg kraljice Elizabete II iz Vestminsterske opatije, posle sahrane na kojoj je bilo preko 2. 000 hiljade svetskih lidera i članova kraljevski porodica, kao i ogroman broj građana.

Megan Markl
foto: Profimedia

Niz Meganino lice su se slile suze, a ona je pokušala diskretno da ih obriše sa lica, tapkajući obraz, dok je stajala pored Kamile, kraljice supruge, Kejt Midlton i njene dece, princa Džordža i princeze Šarlot.

Megan Markl
foto: Profimedia

Bez dileme, i ovaj postupak će izazati lavinu najrazličitijih reakcija. Jedni će misiti da je odlična glumica, i da je njeno licemerstvo doživelo vrhunac, a sa druge strane, biće i onih koji će je braniti i opravdavadi, jer je Megan uvek isiticala u svim, iako uglavnom skandaloznim, intervjuima da ima divno mišljenje o kraljici i da je neizmerno poštuje.

Ranije je Megan Markl (41) ušla u opatiju hodajući iza kraljičinog kovčega. Ispred nje je bila Kejt, dvoje najstarije dece princeze i princa od Velsa, pa princ Edvard sa suprugom Sofi, groficom od Veseksa. Pre službe, vojvotkinja je nakratko stajala pored Kejt, Džordža i Šarlot dok je gledala kako kovčeg Elizabete II stavljaju na oltar.

Megan Markl
foto: Profimedia

Ona i Hari su zatim zauzeli svoja mesta u drugom redu pored princeze Beatris i njenog supruga Edoarda Mapelija Mocija.

Kraljica Elizabeta II počivaće u Vindzoru pored roditelja, sestre princeze Margaret i supruga princa Filipa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs