NIKADA GA NIJE IZDALA

SNAJA SLOBODANA MILOŠEVIĆA BILA JE FATALNA LEPOTICA: Prva je ugradila silikone, a evo kako danas izgleda

Milica Milošević i dalje je vrlo atraktivna žena, koja svom svekru nikada nije okrenula leđa.

Vip priča
15:39h Autor:
SNAJA SLOBODANA MILOŠEVIĆA BILA JE FATALNA LEPOTICA: Prva je ugradila silikone, a evo kako danas izgleda
Kako danas izgleda Milica Milošević?, Foto: Printscreen/youtube/ AP Archive

Interesovanje za Milicom, prvom snajom nekadašnjeg predsednika Slodobana Miloševića, i posle toliko godina ne jenjava. Naime, još uvek se pamti momenat kada je prva ugradila silikone u grudi tokom devedesetih, dok je većina ljudi jedva preživljavala. Međutim, ono što i danas ističe je činjenica da je svog svekra obožavala, iako je ljubav sa njegovim sinom brzo doživela krah.

Uvek je bila besprekorno sređena od glave do pete, a novac za skupe krpice i estetske korekcije nije štedela. Sređivala je nos i jagodice, a osim toga je i usne maksimalno povećala.

Milica Milošević
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Marko Milošević je 1997. godina kupio i kuću sa velikim bazenom u kom je temperatura stalno bila 38 stepeni, te je mlada snaja uživala u luksuzu. Iako nije odavno deo porodice Milošević, Milica Gajić, kako je glasilo devojačko prezime, živi u Požarevcu i vrlo dobro je zbrinuta. Sa druge strane, Marko je već godinama u Rusiji, tamo je izgradio život sa novom ženom, a sa njom ima i ćerku.

Jedna stvar joj se nikako ne može osporiti, a to je da je ostala verna Slobodanu Miloševiću do smrti, ističući da se takav čovek više neće roditi.

- To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi - jasno je iznela stav svojevremeo o Slobodanu Miloševiću izjavila je Milica jednom prilikom za Slobodana Miloševića.

Milica Milošević
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Takođe, jednom prilikom je istakla da je svog bivšeg svekra redovno posećivala u Hagu, te ja sa njim proživljavala taj težak peroid, a često mu je dovodila i unuka, što je nekadašnjem predsedniku mnogo značilo.

- Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazimKako danas izgleda Milica Milošević?. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka. Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu - priča bivša žena Slobinog sina.

A kako Milica sada izgleda pogledajte detaljnije u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: Kurir / Zorana Jevtić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs