IMALA JE SKORO 400 KG, NIJE MOGLA SAMA NI DA SE OKUPA: Koža joj je pucala, a onda je doživela NEVEROVATNU TRANSFORMACIJU

Imala je 376 kilograma i to sa samo 23 godine, a onda je rešila da smrša i promeni svoj život iz korena.

Lifestyle
Autor:
IMALA JE SKORO 400 KG, NIJE MOGLA SAMA NI DA SE OKUPA: Koža joj je pucala, a onda je doživela NEVEROVATNU TRANSFORMACIJU
Kako je smršala žena koja je imala skoro 400 kilograma?, Foto: Prinscreen/youtube

Amber Račdi, koja je imala 376 kilograma, postala je popularna na osnovu svoje ogromne kilaže, a kasnije i transformacije koju je doživela.

Sa samo 23 godine dostigla je kilaži zbog koje se jedva kretala, a višak kilograma doveo je i do mnogih zdravstvenih problema.

Amber se nije osećala prihvaćenom i lepom iako je u vreme prekomerne kilaže imala dečka koji joj je bio velika podrška i podstićaj da smrša, ipak njena želja za hranom je bila jača.

Amber se zbog prekomerne težine teško kretala
Amber se zbog prekomerne težine teško kretala foto: Printscreen/yotube

Za nju su i svakodnevne stvari bile pravo mučenje poput tuširanja. Naime, ona se izuzetno teško kupala jer joj salo presavijalo i nije mogla da dopre do svih delova svog tela. Zbog toga koristila je plastične četke. Silazak niz stepenice bio je nemoguć, jer od debljine nije mogla da vidi svoja stopala, pa se spuštala sedeći.

Njena koža od prevelikog razvlaćenja počela je da puca, zbog čega su joj se stvarale rane i kraste i tada je shvatila da nešto mora da promeni u svom životu.

Amber se prijavila za emisiju "Moj život sa 300 kilograma", gde joj je obećana operacija želuca pod uslovom da prvo skine određeni broj kilograma.

Zahvaljujući operaciji uspela je da nastavi ka cilju, vežbala je i smršala čak 190 kilograma. Uz pomoć stručnog tima lekara i nutricioniste, ali i sopstvenog truda postigla je neverovatan rezultat.

Amber je operisala želudac i skinula 190 kilograma
Amber je operisala želudac i skinula 190 kilograma foto: printscreen/youtube

Kada joj se život vratio u normalno stanje, napokon je radila sve što nekada nije mogla, ali je tadašnji dečko u tom momentu raskinuo sa njom. Ipak, ona nije posustala, niti je pomišljala da se vrati hrani.

Danas je ona uspešna influenserka koja svojim savetima pomaže drugima da se reše viška kilograma i žive zdraviji život, a kako izgleda nakon mršavljenja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 6 Foto: printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs