ISPOVEST PLEJBOJ ZEČICE KOJA JE HTELA DA SE UBIJE ZBOG HEFNERA: "Život u vili je bio pakao, samo sam želela da me nema"

Najpoznatija zečica Holi Medison u memoarima je otkrila detalje života u Plejboj vili, kao i to da je želela da izvrši samoubistvo.

Celebrities
Autor:
ISPOVEST PLEJBOJ ZEČICE KOJA JE HTELA DA SE UBIJE ZBOG HEFNERA: "Život u vili je bio pakao, samo sam želela da me nema"
Plejboj zečica htela da se ubije zbog Hefnera, Foto: ulian Makey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Plejboj zečice do sada su u više navrata pričale o užasima koje su trpele u Plejboj vili. Godinama nakon Hju Hefnerove smrti smogle su snagu da celom svetu otkriju istinu o "simpatičnom čikici koji je okružen lepim ženama, i kojima je bio zaštitnik, gotovo kao deo porodice".

Hju po svedočenjima zečica nije bio zaštitnik, već zlostavljač, a potrsna ispovest Holi Medison otkrila je mnoge mračne strane života u najpoznatijoj vili na svetu.

Mnoge zečice progovorile su o mračnim tajnama Plejboj vile
Mnoge zečice progovorile su o mračnim tajnama Plejboj vile foto: Profimedia

Holi je progovorila o bizarnim seksualnim željama vlasnika Plejboj carstva i drogiranim orgijama u kojima su zečice bile prisiljene da učestvuju kako bi mogle besplatno da žive u luksuznoj vili.

"Znale smo da je to uslov za boravak u vili", rekla je Holi za "BuzzFeed" koja je bila najduže bila Hefnerova partnerka.

Počeli su da se zabavljaju kada se ona uselila u njegovu vilu 2001. godine, a on je odmah preuzeo kontrolu nad njenim finansijama, te joj nije dao da zarađuje van njegovog carstva.

Holi Medison napoznatija je bivša devojka Hju Hefnera
Holi Medison napoznatija je bivša devojka Hju Hefnera foto: Profimedia

Dok su bili u vezi govorila je kako želi da se uda za njega i da mu rodi decu, a i Hju je tvrdio da će biti s njom do kraja života. Međutim, 7 godina kasnije, tačnije 2008. godine su ipak raskinuli. Madison je njihov raskid opisala kao konačno izlečenje od Stokholmskog sindroma.

Kao njegova devojka, postala je zvezda rijalitija "Girls Next Door" koji je, uz njen, pratio i živote još dve Plejboj zečica, s kojima je Hju takođe bio posebno prisan. Život u zloglasnoj vili Holi je opisala kao "pakao", a priznala je i da je planirala da izvrši samoubstvo.

Holi Medison je želela da izvrši samoubistvo
Holi Medison je želela da izvrši samoubistvo foto: Reuters

Hefner je redovno kritikovao njen izgled i nije joj dopuštao da poseti terapeuta kada se borila s depresijom zbog čega je mislila da joj je oduzimanje života jedini izlaz.

"Nisam više mogla to da podnesem. Mislila sam da se utopim kako bi pobegla od tog suludog života", napisala je u svojim memoarima.

Holi Medison u memoarima je opisala život s Hju Hefnerom
Holi Medison u memoarima je opisala život s Hju Hefnerom foto: Profimedia

Kad je napokon napustila Hefnera i vilu, zamenila ju je zečica Kristal Heris s kojom se Hju oženio 2012. a bili su u braku sve do njegove smrti 2017. godine. Heris je Madison često u javnosti kritikovala i prozivala da je izmislila sve što je napisala u memoarima kako bi se osvetila Hju Hefneru jer je nije oženio.

Holi je okrenula novi list nakon svog skandaloznog života i 2013. se udala za preduzetnika Paskala Rotela sa kojim ima dvoje dece. Ipak, njihova ljubav nije potrajala, te se su se razveli 2018. godine.

Holi Medison se nakon veze sa Hefnerom udala i dobila decu
Holi Medison se nakon veze sa Hefnerom udala i dobila decu foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs