ISPLIVALA ISTINA

ŽIVOT U PLEJBOJ VILI BIO JE RAVAN PAKLU:Devojke su morale da poštuju bizarna pravila,a OVO im je bilo strogo zabranjeno!

Iako su mnnogi mislili da je život Plejboj zečica ružičast kao u rijalitiju, stvarnost je bila potpuno drugačija...

Lifestyle
Autor:
ŽIVOT U PLEJBOJ VILI BIO JE RAVAN PAKLU:Devojke su morale da poštuju bizarna pravila,a OVO im je bilo strogo zabranjeno!
Foto: Profimedia

4 godine nakon smrti Hju Hefnera, vlasnika Plejboj vile i istoimenog časopisa na površinu su počele da izlaze tajne koje su se krile iza zidina ovog imanja.

Mnoge devojke koju su živele sa njim, poznatije kao Plejbojeve zečice rešile su da iznesu istinu na videlo i otkriju kako je zapravo izgledao život.

Tih ispovesti je sve više, a svaka od njih tvrdi da je sve bilo daleko od glamura i života iz sna.

Džena Bentli, bivša Plejbojeva zečica otkrila je sve pikanterije o životu u Plejboj vili Hjua Hefnera. Svoje prve dane života u velelepnoj vili provela je u aprilu 2007. godine, kada je imala samo 18 godina.

Danas ima 32 godine a zbog prevelikog broja estetskih operacija, niko je ne prepoznaje. U Plejboj vili provela je godinu dana i priznala da joj je taj boravak bio ostvarenje sna zbog zabava i brojnih slavnih osoba koje su na istim prisustvovale.

Ipak, Džena je otkrila da su devojke morale strogo da se pridržavaju određenih, pomalo bizarnih pravila, pa su samim tim potpisale ugovor o poverljivosti.

Postojao je i policijski sat koji je započinjao u 21 čas, a ako bi Plejbojeve zečice zakasnile, za kaznu su morale da spavaju na travi ispred vile.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Iako je živela sa brojnim drugim ženama, priznala je da nikada nije spavala sa popularnim Plejbojem.

- Nikada nisam spavala sa njim, nikada, ali jednom sam slučajno naletela na njega usred seksa. Očigledno je da vam ne smem reći ko je to bio sa njim. Mogu samo reći da ih je bilo četvoro, uključujući i njega - rekla je Džena koja zbog strogog ugovora o poverljivosti ne sme da otkrije ime.

- Videla sam brojne slavne osobe koje su dolazile na intimne odnose u vilu, a u mnogim od njih sam i sama učestvovala - otkrila je.

- Za život u vili morala sam da napravim brojne pripreme. Prilično sam sigurna da su svakoj od nas strogo proveravali naše živote i ponašanje u prošlosti jer su morali da se uvere da nismo serijske ubice. Ono što smo dobile zauzvrat bilo je neverovatno.

- Bili su jako strogi oko toga. I nismo smele da imamo momke. Ako bismo samo upoznale nekog dečka, odmah bi usledilo izbacivanje iz vile - rekla je Džena koja ističe da je ipak jako zahvalna na životu u ovoj vili.

Dramatičnije viđenje cele situacije ima bivša devojka Hju Hefnera, Holi Madison koja je u svojim memoarima objavila činjnice koje su šokira javnost.

Holi je u njima progovorila o bizarnim seksualnim željama vlasnika Plejboj carstva i drogiranim orgijama u kojima su zečice bile prisiljene da učestvuju kako bi mogle besplatno da žive u luksuznoj vili.

"Znale smo da je to uslov za boravak u vili", rekla je Holi za "BuzzFeed" koja je bila najduže bila Hefnerova partnerka.

Naime, počeli su da se zabavljaju kada se ona uselila u njegovu vilu 2001. godine, a on je odmah preuzeo kontrolu nad njenim finansijama, te joj nije dao da zarađuje van njegovog carstva. Dok su bili u vezi govorila je kako se želi da se uda za njega i da mu rodi decu, a i Hju je tvrdio da će biti s njom do kraja života. Međutim, 7 godina kasnije, tačnije 2008. godine su ipak raskinuli. Madison je njihov raskid opisala kao konačno izlečenje od Stokholmskog sindroma.

Život u zloglasnoj vili Holi je opisala kao "pakao", a priznala je i da je planirala da izvrši samoubstvo.

Hefner je redovno kritikovao njen izgled i nije joj dopuštao da poseti terapeuta kada se borila s depresijom zbog čega je mislila da joj je oduzimanje života jedini izlaz.

"Nisam više mogla to da podnesem. Mislila sam da se utopim kako bi pobegla od tog suludog života", napisala je u svojim memoarima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs