GLUMAC PROMENIO POL, PA OSTAVIO SUPRUGU: Novim postupkom je dodatno zbunio javnost, nije jasno šta se dešava s njim

Znali smo je kao slatku malu glumicu Elen Pejdž, a onda je ona donela odluku da postane nebinarna osoba i promenila je pol. Sada ga znamo kao Eliota Pejdža, ali svakim danom se ovaj glumac sve više menja i sve više šokira javnost

Vip priča
08:53h Autor:
GLUMAC PROMENIO POL, PA OSTAVIO SUPRUGU: Novim postupkom je dodatno zbunio javnost, nije jasno šta se dešava s njim
Eliot Pejdž, Foto: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pažljivo smo pratili njegovu transformaciju od Elen do Eliota. Svi smo ostali začuđeni kada se razveo od supruge koja mu je bila podrška u procesu tranzicije, a sada on još više šokira.

Naime, sada se na crvenom tepihu pojavio sa novim partnerom! U pitanju je Mae Martin.

Nakon više od godinu dana od kako je bio samac, Eliot je našao novu ljubav. Sa Mae Martinon pojavio se na LACMA Art+Film Gala u usklađenim smokinzima.

1 / 5 Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ako ste pomislili da su to možda samo dva druga koja su zajedno došla na crveni tepih - varate se.

Martin je objavio zajedničku fotografiju uz tekst: “Moj kralj @elliotpage me izveo.” Sada više nema sumnje, imamo novi Holivudski par.

Šta znamo Mae Martinu

Martin je Kanadski komičar i glumac čija je dosad najzapaženija uloga u TV emisiji Keli Kvoko "Stjuardesa". Martin je odigrao izvanrednu ulogu u drugoj sezoni hit serije i možda će ostati još.

Baš kao i Pejdž i Martin se takođe deklarisao kao queer osoba. On je u javnost izašao kao nebinarna osoba, te zbog toga preferira zamenice oni/oni, ali mu ne smeta ni ona/ona.

Podsetimo, u januaru 2021., samo 2 meseca nakon što je javno izašao kao transrodna osoba, Pejdž je objavio da se razvodi od svoje tadašnje supruge Eme Portner. Par je bio u braku od 2018. Razlozi njihovog rastanka bili su nejasni, ali Portner je javno podržavala Eliotovu tranziciju, nazivajući njegovo postojanje "darom samim po sebi".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs