PRVOKLASNU LJUBAVNICU BUDUĆI SVEKAR NE ŽELI DA VIDI U KUĆI: Njegovom sinu MENJALA PELENE, a sad imaju odnose po celi dan

Najpoznatija ljubavnica Larsa Pipen, hoće da se uda za 17 godina mlađeg dečka, ali njegovi ne žele da čuju za to

Celebrities
20:04h Autor:
PRVOKLASNU LJUBAVNICU BUDUĆI SVEKAR NE ŽELI DA VIDI U KUĆI: Njegovom sinu MENJALA PELENE, a sad imaju odnose po celi dan
Foto: Profimedija

Larsa Pipen i Markus Džordan postavljaju rekord svojim statusom veze, uprkos glasinama da će njihova veza brzo da pukne zbog velike razlike u godinama. Međutim, prsten na Larsinoj ruci podgrejao je priče o navodnoj veridbi, a par je to odmah demantovao ističući da je Markus lepšoj polovini poklonio prsten obećanja.

Markus je priznao je da je rekao fotografima da je venčanje "u procesu" i da su "tražili lokaciju" za ceremoniju. Međutim, njegovi komentari i Larsine fotografije sa prstenom brzo su postali viralni i privukli pažnju njihove porodice i prijatelja.

Larsa Pipen, Markus Džordan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Imala sam stotinu poziva i SMS poruka ljudi koji su nam čestitali - rekla je ona.

Markus je otkrio da se čuo i sa svojim roditeljima - sa svojim ocem legendom NBA, Majklom Džordanom, koji mu je slao više poruka i njegovom majkom, Huanitom Vanoj, koja je slala "gomilu emodžija". Iako nije elaborirao šta je bivša zvezda Čikago Bulsa rekla u porukama, Majkl je u julu javno podelio svoje neodobravanje zbog veze para.

Na pitanje paparaca da li odobrava romansu svog sina sa Pipenom, penzionisani sportista je rekao odlučno "Ne!"

Larsa Pipen, Markus Džordan
foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon toga, Larsa je priznala da joj je bilo neprijatno zbog Majklovog odgovora, ali je sugerisala da je njegova reakcija verovatno proistekla iz navodne svađe njenog bivšeg muža Skotija Pipena sa njegovim bivšim saigračem iz Čikago Bulsa.

Zlobnici kažu da je fatalna Larsa godinama gledala Markusa kako odrasta, s tim što je njegov otac, legendarni Majkl Džordan bio dobar prijatelj sa Larsinim bivšim mužem Skotijem sa kojim je igrao u istom timu. Često se mogu čuti komentari kako je Larsa nekada menjala pelene Markusu, a sada spava s njim po ceo dan.

Larsa Pipen
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Larsa je uvek znala kako da privuče pažnju javnosti, a ovo nije ni prvi, ni poslednji put da svojim ponašanjem puni medijske stupce. Tako je svojevremeno doživela pravi linč kada se saznalo da je u vezi sa NBA košarkašem Malikom Bislijem u vreme kada je njegova mlada supruga Montana ostala u drugom stanju. Šuškalo se i da je upravo ona ubacila bubicu Maliku da beba nije njegova zbog čega je Montana bila izbačena na ulicu.

1 / 8 Foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naravno, ispostavilo se da dete jeste njegovo, ali Larsu to nije zanimalo. Ona je i dalje radila po svom. Tako je svojevremeno bila u centru skandala i zbog nekadašnjih najboljih prijateljica Kardašijanki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs