"TOKOM TE TRODNEVNE IDILE ISKORISTILA ME JE POPUT INSTANT SUPE": Zdravko Čolić o aferi sa svetski poznatom pevačicom

Zdravko se prisetio mladosti i jedne interesantne afere sa pevačicom koja je ušla u istoriju muzike.

Celebrities
Autor:
"TOKOM TE TRODNEVNE IDILE ISKORISTILA ME JE POPUT INSTANT SUPE": Zdravko Čolić o aferi sa svetski poznatom pevačicom
Zdravko Čolić o aferi sa svetski poznatom pevačicom., Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Zdravko Čolić je pevač o kojem su maštale mnoge devojke širom Balkana a on je bio neuhvatljiv. Danas ima 71 godinu ali i dalje privlači veliku pažnju pripadnica lepšeg pola.

Pored ruža, povremeno ka bini poleti i neki brushalter a žene u publici su opčinjene kako njegovim glasom i pesmama tako i izgledom i energijom koju nosi u sebi. Ne skidaju osmeh sa lica.

Možete li da zamislite kako je tek onda bilo daleke 1973. godine, kad je pevač kao momak stigao u Luksemburg, na takmičenje za Pesmu Evrovizije? Kosa do ramena, crveno odelo i glas sa rasponom od tri oktave – Eni Frida Lingstad nije mogla da mu odoli.

U to vreme je zgodna Šveđanka bila samo prateći vokal predstavniku iz svoje zemlje, ali je već sledeće pobedila na ovom takmičenju, kao članica grupe ABBA.

Frida je ušla u istoriju muzike, sa ostalim članovima najuspešnije komercijalne grupe svih vremena, ali u Zdravkovom sećanju nije ostavila neki naročiti trag.

Posle upoznavanja je usledio poziv na vikend”, ispričao je Zdravko svojevremeno.

“Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stolnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš trening u dvoje u teretani”, priseća se Zdravko, prenosi CDM.me

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs