NAJOMRAŽENIJA LJUBAVNICA NIŽE SAMO SKANDALE: Prvo je muvala poznatog košarkaša, a onda se ljubila s njegovim sinom (31)

Nema toga što Larsa Pipen ne može da uradi, a ovo je i dokaz: Naime, prvo je zavodila Majkla Džordana, da bi par dana kasnije u javnot izašla fotografija na kojoj se ljubi sa njegovim sinom Markusom, koji je od nje mlađi 17 godina

Ljubav
12:54h Autor:
NAJOMRAŽENIJA LJUBAVNICA NIŽE SAMO SKANDALE: Prvo je muvala poznatog košarkaša, a onda se ljubila s njegovim sinom (31)
Foto: Profimedia

Nije ni čudo što u Holivudu Larsu Pipen smatraju za najopasniju ženu i najomraženiju ljubavnicu. Dokaz su događaji od pre par dana.

Naime, Larsa se sada i zvanično zabavlja sa sinom Majkla Džordana, Markusom.

Ova 48- godišnja žena primećena je kako se ljubi u jednom restoranu u Njujorku sa Markusom koji je od nje mlađi 17 godina.

1 / 6 Foto: Profimedia

Međutim, ono skandalozno u ovoj priči je to što je Larsa samo par nedelja ranije zavodila Majla Džordana. Oni su bili u jednom kafiću gde su u tami satima razgovarali sedeći blizu jedno drugog.

Ali nije Larsa oduvek bila najpoznatija ljubavnica u Holivuda. Ona je godinama bila uzorna žena i domaćica svom mužu Skotiju Pipenu, da bi se par razveo nakon dvadesetak godina braka.

Od tog momenta Larsa je počela da se ponaša kao "puštena s lanca". Uskoro je popularnost stekla kao najbolja prijateljica Kim Kardašijan, da bi to prijateljstvo "puklo" nakon što se Larsi nije dopao Kanje Vest.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs