pogledajte

ČAK SU I NJEGOVI HITOVI STARIJI OD DEVOJKE S KOJOM SE ZABAVLJA: Njeno tinejdžersko ponašanje uopšte mu ne smeta

Slavni muzičar Don Meklin uslikan je sa 48 godina mlađom devojkom u šetnji. Njih dvoje zaljubljeno su koračali jedno pored drugog.

Ljubav
18:49h Autor:
ČAK SU I NJEGOVI HITOVI STARIJI OD DEVOJKE S KOJOM SE ZABAVLJA: Njeno tinejdžersko ponašanje uopšte mu ne smeta
Slavni muzičar u šetnji sa 48 godina mlađom devojkom, Foto: Profimedia

Muzičar Don Meklin uslikan je u društvu svoje devojke Paris Dilan, koja je 48 godina mlađa od njega.

Američki pevač prošetao je uliama Mančestera sa svojom mladom izabranicom na kojoj bi mu mnogi pozavideli.

Par uživa u ljubavi skoro pet godina, dok su vezu započeli nakon što se on razišao s bivšom suprugom Patrišom Šnajer. Njih dvoje rastli su se zbog velikog neslaganja u braku, a Patriša ga je čak optužila za porodično nasilje, preljubu i mnoge druge stvari.

Don Meklin, Don Maklin
foto: Profimedia

Uprkos brojnim osudama zbog velike razlike u godinama, par koristi svaku priliku da se pojave zajedno u javnosti, a 28 - godišnja Paris mu je velika podrška.

Njih dvoje privlačili su poglede radoznalih ljudi dok su šetali gradom pre njegovom koncerta u sklopu turneje povodom 50. godišnjice njegovog kultnog hita.

Don Maklin
foto: Instagram / thedonmclean

Par je je izgledao prilično opušteno, u kežual izdanju, a Paris je u jednom trenutku ispozirala paparacima isplazivši jezik, dok je pevač bio poprilično ozbiljan u skladu s njegovim godinama.

Don Meklin, Don Maklin
foto: Profimedia

Uske helanke istakle su njenu zanosnu figuru, dok je bujno poprsje bilo u prvom planu.

"Ljubav je najvažnija stvar koju možete imati. Nekoga moraš voleti jer mržnja je takav teret. To je potpuni gubitak vremena. Volim svoju decu i volim svoju devojku. Lud sam za njom. Ona je najdivnija osoba koju sam ikad poznavao i mislim na nju kad pevam puno svojih pesama. Počastvovan sam što je imam kao devojku i partnerku i ne planiramo se rastati. Ostaćemo zajedno i jahati ovaj život koliko god budemo mogli", rekao je Don prošle godine za Pipl.

Don Meklin, Don Maklin
foto: Profimedia

Muzičar je jednom prilikom istakao da je veoma zaljubljen, te da mu je Paris velika podrška.

"Morate biti zaljubljeni u nešto", rekao je. "Kad sam prolazio kroz teška vremena u životu, uvek sam voleo svoju gitaru. A sad imam Paris."

Inače, Paris je široj javnosti postala poznata 2011. godine nakon skandala koji ju je zadesio. Naime, ona je navodno imala vezu s 33-godišnjim košarkašem Krisom Andersenom, sa kojim je razmenjivala golišave fotografije. U to vreme, manekenka je imala 17 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs