DOK SE ON TRUDI DA ODRŽI PRIVID BRAČNE SREĆE, NJEGOVA PRVA ŽENA ZGRĆE MILIONE: Da li je ovo najbolja osveta bivšem mužu

Dženifer Garner (50) je ćutala dok se Ben Aflek javno hvalisao sa bračnom srećom sa Dženifer Lopez, ali sada glumica ima šta da kaže i to predstavlja najbolju osvetu svih vremena

Ljubav
Autor:
DOK SE ON TRUDI DA ODRŽI PRIVID BRAČNE SREĆE, NJEGOVA PRVA ŽENA ZGRĆE MILIONE: Da li je ovo najbolja osveta bivšem mužu
Foto: Profimedia

Dženifer Garner (50) je ćutala svih onih meseci kada su se Dženifer Lopez i Ben Aflek hvalisali velikom ljubavi koja je opet buknula (i koja nikad nije nestala, čak ni kad su se venčali s drugim ljudima i dobili decu?!), pa čak i kada su se venčali u Vegasu, pa opet u Kaliforniji.

Za sve to vreme mogli smo da je vidimo kako se ponaša kao i svaka zaposlena i posvećena mama: vodila je decu na treninge, pa u šokolu i u krug.

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Ali sada se pojavila sređena i veoma zadovoljna. Naime, glumica se pojavila na festivalu inovacija u Njujorku gde je govorila o svom privatnom poslu "Bila jednom Farma" koja se bavi proizvodnjom kašica za bebe.

Na tom samitu Dženifer Garner je otkrila da joj na poslovnom polju ruže cvetaju:

"Posao je mnogo porastao. U stvari, kada smo prošli put bili ovde zarađivali smo milion dolara, a sada do kraja ove godine imamo 100 miliona dolara zaradu!"

Garnerova je otkrila da se njihovi proizvodi prodaju u preko 11.000 maloprodaja širom Amerike, te da imaju i dobro razvijenu elektronsku prodaju i dostavu. Očekuje da će posao i zarada da se udvostruči sada kada su prešli i na proizvodnju užina za škole.

1 / 6 Foto: Profimedia

Za to vreme šuška se da gospodinu i gospođi Aflek ne ide sve baš po planu. I dalje su tu veliki problemi koji nisu nestali sklapanjem braka, kao na primer Benov problem sa alkoholom koji više ne može da se kontroliše. S druge strane Dženifer odavno nije viđena u njegovom društvu, čak se priča i kako žive na odvojenim adresama, a sve pod parolom "da daju prostor jedno drugom" ili "da se užele jedno drugog".

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs