DŽENIFER LOPEZ MRZI OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK: Sa njima ne želi prostor da deli, a sumnja se da je ON kriv za sve

Dženifer Lopez ne podnosi Device, a interesantno je da je njen bivši muž rođen u ovom znaku

Vip priča
Autor:
DŽENIFER LOPEZ MRZI OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK: Sa njima ne želi prostor da deli, a sumnja se da je ON kriv za sve
dženifer lopez ne voli device, Foto: Printscreen Instagram / jlo

Znamo da slavne ličnosti imaju određene zahteve i rituale, a dali ste znali da neki od njih na osnovu horoskopa donose odluku sa kim će raditi? Dženifer Lopez je jedna od njih!

Naime, iako je poznata kao najveća latino diva na svetu, a prati je reputacija vatrene ljubavnice, sjajne izvođačice i vrhunske plesačice, ona od svojih saradnika ne prihvata ništa manje.

Poznato je i da Dženifer ima specifične zahteve kada boravi u hotelima ili ide na turneje, pa njene sobe moraju da budu ispunjene belim ružama i ljiljanima, a sme da pije samo određene marke vode. Ali sada se pročulo da Dženifer ima nekoliko autentičnih stvari koje su drugim ljudima neobjašnjive.

Naime, zvezda serije 'Glee', glumica Heder Moris, javno je progovorila o svom iskustvu sa Džej Lo i medijima otkrila tamnu stranu pevačice. Prema njenim rečima, Dženifer mrzi Device i ne želi ih nigde u svojoj blizini - posebno kada je u pitanju nastup na istoj sceni.

Moris je rekla da je pre uloge u hit seriji nekada radila kao plesačica i da je jednom bila na audiciji za prateće igrače na Dženiferinim koncertima i da je imala veoma neprijatno iskustvo koje ju je, u najmanju ruku, iznenadilo.

Pogledala ih je, šapnula pomoćniku da ih skloni i za nekoliko minuta sve Device su izbačene napolje“, rekla je Moris i dodala da se Dženiferin asistent zahvalio svim plesačima rođenim u horoskopskom znaku Device, ali da ih je ona zamolila da odmah napuste audiciju - jer ona ne sarađuje sa Devicama.

Heder je takođe otkrila da su rezervni plesači često izuzetno mal plaćeni i potcenjeni, kao i da se diva Dženifer prema njima ponašala kao prema smeću.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Većinu vremena vam uopšte ne plaćaju. Vežbate po ceo dan i neko vas stalno kritikuje. Bili smo svi zajedno u sali na audiciji, a Dženifer je ušla i odmah pitala da li među nama ima Devica. Tada je nekoliko ljudi podiglo ruke, a ona se okrenula pomoćniku – koji ih je sve poslao kući“, rekla je Heder.

Inače, Dženifer je u horoskopu Lavica, a zanimljivo je da je njen bivši suprug Mark Entoni rođena Devica. Možda zbog propale ljubavi i traume od neuspešnog braka sa njim, Dženifer više ne želi da radi sa Devicama.

Iako se prava istina ne zna, a ni sama Džej Lo nije komentarisala ovakve navode, ne bi nas iznenadilo da su takve optužbe tačne – uostalom, svi znamo da velike zvezde imaju svoje 'stvari' koje su drugima neobjašnjive , ali od presudnog značaja za njihovo funkcionisanje.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs