ŠOK!

DŽENIFER LOPEZ UHVAĆENA JE KAKO NOSI STEZNIK: Sada su je paparaci opet krišom snimili i svi gledaju u njene TRBUŠNJAKE

Trbušnjaci latino dive Dženifer Lopez rezultat su određenog režima ishrane i vežbanja koje pevačica godinama praktikuje

Celebrities
Autor:
DŽENIFER LOPEZ UHVAĆENA JE KAKO NOSI STEZNIK: Sada su je paparaci opet krišom snimili i svi gledaju u njene TRBUŠNJAKE
Kako izgleda Dženifer Lopez bez fotošopa, Foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez oduševila sve svoje fanove serijom fotografija u kojima je pokazala kakvo zanosno telo ima, a fotografija je za dva dana pobrojala mnogo pozitivnih reakcija i čak 4 miliona lajkova.

Podsećamo da Lopezova ima 52 godine i telo na kome bi joj pozavidele mnoge decenijama mlađe dame.

Nakon drugog, raskošnog venčanja u Džordžiji o kojem mediji ne prestaju da pišu danima, Dženifer Lopez i Ben Aflek uživaju na drugom medenom mesecu.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia/editorial images

Kako to obično biva, paparaci u stopu prate Džej Lo i njenog supruga, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put. Naime, Dženifer i Ben su snimljeni tokom šopinga u Milanu, a latino diva za popodnevnu šetnju izabrala je široke bele pantalone, krop top i šešir u istoj boji, a ceo look zaokružila je belom tašnom sa šarenim detaljima i krem sandalama sa platformom.

Njen dragi takođe je bio u kežual izdanju - Aflek se odlučio za teksas patike, teget lanenu košulju ispod koje je nosi belu majicu i sportkse bele patike. Ipak, kao i uvek pažnju je privukao izgled Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia/editorial images

Naime, o njenom izgledu se često piše, a nakon što je nedavno snimljena u jednodelnom kupaćem kostimu ispod kojeg je nosila steznik, povela se polemika kako Dženifer zaista izgleda i da li su slike njenog savršenog tela koje gledamo na mrežama i u magazinima rezultat fotošopa.

Dušebrižnici su se već zapitali kako je moguće da ona u 6. deceniji ima ovako zategnuto telo i trbušnjake i došli su do zaključka da možda Dženifer dorađuje fotografije.

S obzirom na to da su svetlost dana ugledale neobrađene fotografije pevačice i glumice, tako smo mogli i da vidimo kako Dženifer izgleda bez filtera i fotošopa. U prvi plan su došli njeni isklesani trbušnjaci.

1 / 6 Foto: Profimedia/editorial images

Da je to samo trač i daleko od istine svi su se uverili kada su osvanule paparaco slike Dženifer sa ulice.

Dženifer je poznata kao neko ko vodi zdrav način života. Ona se tako zdravo hrani, ne konzumira alkohol, šećer, kafu, redovno vežba, a pazi i da dovoljno spava.

Čini nam se da Džej Lo uživa u životu punim plućima, jer kako je i sama nedavno rekla, nikada nije bila srećnija i konačno živi život kakav je oduvek želela, a to se i te kako odražava i na njen izgled, jer... samo srećna žena je lepa žena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs