posle svadbe

BEN AFLEK UHVAĆEN PRVI PUT NAKON DRUGOG VENČANJA SA DŽEJ LO: O njegovoj izbezumljenoj faci bruji svet

Ben Aflek snimljen je po prvi put nakon drugog venčanja sa Dženifer Lopez, a o njegovom izdanju priča ceo svet.

Celebrities
Autor:
BEN AFLEK UHVAĆEN PRVI PUT NAKON DRUGOG VENČANJA SA DŽEJ LO: O njegovoj izbezumljenoj faci bruji svet
Prve slike Bena Afleka nakon drugog venčanja sa Dženifer Lopez, Foto: Profimedia/editorial images

Slike koje su se pojavile a na kojima je Ben Aflek, zabrinule su njegove fanove. Na ovim fotografijama glumac izgleda iscrpljeno i ne baš srećno posle venčanja sa Dženifer Lopez.

Holivudski glumac Ben Aflek snimljen je na putu ka aerodromu u Džordžiji, gde se ukrcao na avion i krenuo u Los Anđeles nakon raskošnog venčanja sa Dženifer Lopez, a njegove najnovije paparaco fotografije su sve ostavile u čudu.

Pedesetogodišnji glumac izgledao je kao da jedva drži otvorene oči i kao da mu je preko potreban san nakon burnog slavlja. Sa njim je navodno bila i Dženifer, iako paparaci nisu uspeli da uslikaju novopečenu mladu.

Ben Aflek
foto: Profimedia/editorial images

Par se još jednom venčao na spektakularnoj ceremoniji, a ceremonija se održala na Benovom imanju Rikeborou, gde su ugostili porodicu i najbliže prijatelje, a među kojima su bile i brojne zvezde iz Holivuda.

Par se opet sreo i spojio 17 godina nakon što su se zabavljali početkom 2000-tih.

Ben Aflek
foto: Profimedia/editorial images

Ben i Dženifer su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004. godine.

Benu je ovo drugi brak. On se 2018. razveo od glumice Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece, 16-godišnju ćerku Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg sina Samuela, a razlog razvoda je navodno bila dadilja sa kojom je Aflek bio u romantičnoj vezi.

Dženifer iza sebe ima tri propala braka. Od pevača Marka Antonija, sa kojim ima 14-godišnje dvojajčane blizance, razvela se 2011. godine. Bila je u braku s kubanskim konobarom Ojanijem Noom od februara 1997. do januara 1998. kao i sa svojim bivšim pratećim plesačem Krisom Džudom od septembra 2001. do juna 2002.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs