drugo venčanje poznatog para

HALJINA RALFA LORENA, IMANJE IZ SNOVA I POZIVNICA ZA BIVŠU ŽENU: Saznali smo sve o venčanju Džej Lo i Bena Afleka

Sudeći prema fotografijama iz vazduha, Ben i Džej Lo ništa nisu prepustili slučaju pa čak ni vremenske prilike koje bi ih mogle zadesiti na svadbi.

Star wedding
Autor:
HALJINA RALFA LORENA, IMANJE IZ SNOVA I POZIVNICA ZA BIVŠU ŽENU: Saznali smo sve o venčanju Džej Lo i Bena Afleka
Ben Aflek i Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Ovaj vikend biće u znaku drugog venčanja trenutno najpoznatijeg para - glumca Bena Afleka i pevačice Dženifer Lopez. Nakon brzog venčanja u Las Vegasu, par je odlučio da napravi slavlje i za svoju porodicu i najbliže prijatelje i to na veličanstvenom imanju u Rajsborou u Džordžiji.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Paparaci sve vreme kruže iznad imanja i fotografišu pripreme, a sudeći prema fotografijama, mladenci će, ali i gosti imati slavlje za pamćenje. Impresivna Benova vila ima četiri spavaće sobe i pet kupatila na gotovo 6000 kvadratnih metara te veliko dvorište s pogledom na reku Nort Njuport.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Uz glavnu vilu nalazi se i odvojeni objekat, "letnja koliba", s originalnim zidovima od cigle i metalnim krovom. Moderno uređeni enterijer prepun je autohtonih detalja sofisticiranog dizajna, a ispred kuće se do reke proteže prilaz odnosno mol s replikom ribarskog broda Ernesta Hemingveja.

Ova kuća za par ima posebno značenje - u njoj su se trebali venčati sada već davne 2003., a Ben je kuću kupio nešto pre nego su raskinuli veridbu. Ipak, kuća se prodaje još od 2018. za osam miliona dolara, ali još uvek nije pronašla novog vlasnika.

Slavlje će trajati tri dana, a gosti su već mogli da uživaju u druženju u četvrtak na probnoj večeri. Svečana ceremonija održaće se u subotu koja će biti propraćena velikim vatrometom koji je već pripremljen, a za nedelju je rezervisan roštilj.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Iako vremenska prognoza baš i ne obećava, Ben i Džej Lo su mislili na sve. Naime, organizatori su detaljno pripremili teren za svadbu pa će se mladenci i njihovi gosti večerati na tremu iznad jezera koji je natkriven krovom u slučaju vremenskih neprilika. Sama priprema terena, saznaje Dejli Mejl, mladence košta više od 400 hiljada dolara.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Druženje uz muziku i ples održaće se ispod velikog šatora, a Dženifer će do Bena doći u haljini Ralfa Lorena. Prema pisanju Pejdž Sijs, njen dugogodišnji bliski prijatelj Džej Šeti vodiće njihovo drugo venčanje. Upravo on vodio je i venčanje u Las Vegasu.

Kada je reč o hrani, za nju je zadužena ketering kompanija Jork dajner koja će na svadbenom meniju nuditi prepoznatljivu južnjačku hranu – poput prženih svinjskih kotleta, pečene piletine, testenine sa sirom i musake od tikvica.

Gosti će u pauzama od slavlja moći da uživaju u raznim aktivnostima, kao što su spa tretmani, vožnja po imanju i razgledanju...

1 / 11 Foto: Profimedia

Među gostima će osim porodice biti i neki slavni prijatelji para poput glumca Meta Dejmona i komičara Džimija Kimela. Na venčanje je pozvana i bivša Benova supruga, glumica Dženifer Garner, ali navodno je odbila poziv para i neće biti prisutna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs