pogledajte

NAJSEKSI BAKA BALKANA NAPUNILA 72. GODINE, OBJAVILA SLIKU U KUPAĆEM I PORUČILA: Uživajte koliko možete i dok možete

Da mi je neko rekao “život je lep” i kad napuniš sedam banki, da ću pevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu - rekla bih: “šališ se”, napisala je pevačica u opisu fotografije.

Star look
Autor:
NAJSEKSI BAKA BALKANA NAPUNILA 72. GODINE, OBJAVILA SLIKU U KUPAĆEM I PORUČILA: Uživajte koliko možete i dok možete
Neda Ukraden, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATA

Pevačica Neda Ukraden proslavila ove nedelje 72. rođendan i s obožavateljima je podelila na Instagramu deo atmosfere s porodičnog slavlja njenog rođendana, a sada je u novoj objavi pokazala i zavidnu liniju u kupaćem kostimu. - Da mi je neko rekao “život je lep” i kad napuniš sedam banki, da ću pevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu - rekla bih: “šališ se”. Ali, istina je! Zato, uživajte koliko možete i dok možete. Pustite predrasude! Unuka mi kaže: "stani da te slikam". I evo, slika! - napisala je pevačica u opisu uz fotografiju.

- To Nedooooo - napisao je u komentaru pevačici njen kolega Željko Samardžić, a drugi obožavatelji su napisali: Predivna i sa sedam banki. A izgledaš kao da imaš četiri banke, a pre svega Nedo, ti si dama. Sve pohvale za izgled. Divim Vam se! Predivni ste. Kako održava svoju formu Neda je otkrila nedavno u intervju za Dnevnik.hr.

- Održavati dobru formu i nešto što vam je nasljeđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vežbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost - rekla je tada Neda. Često se uz njeno ime dodaje i titula najseksi bake Balkana i ona kaže kako je to uvek nasmije i nimalo joj ne smeta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs