posao i deca

DADILJE DŽEJ LO REDOVNO SU DAVALE OTKAZE: Iako su primale gomilu novca nedeljno, bežale su od dive zbog sledećih razloga

Dženifer Lopez je imala poteškoća kada je postala majka, nije mogla da uskladi svoj posao i majčinstvo. Što je dovelo do velikih problema sa decom, a i dadiljama.

Vaše dete & vi
22:53h Autor:
DADILJE DŽEJ LO REDOVNO SU DAVALE OTKAZE: Iako su primale gomilu novca nedeljno, bežale su od dive zbog sledećih razloga
Zašto je Dženifer Lopez imala problem sa dadiljama, Foto: Profimedia

Pre više od deset godina Dženifer Lopez očajnički je trebala dadilja, kada su njeni blizanci Maks i Emi bili mali. Potraga nije bila teška, ko ne bi želeo da mu poslodavac bude Džej Lo, a plata u skladu sa tim. Ali ,dadilje su često napuštale posao zbog velikih očekivanja koje je imala pevačica.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

S'obzirom na raspored Dženifer Lopez koji je pretrpan i njen dan je zasnovan na gomili obaveza, pevačica je jedva uspela da uskladi karijeru i decu.

Dženifer i Mark Entoni, danas su u prijateljskim odnosima. U braku su bili deset godina, a razveli su se 2014. godine. Poslednjih godina Dženifer je pričala o vremenu provedenom sa bivšim mužem.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

"Sećam se kada sam na početku prolazila kroz terapiju, znate, nekako u svojim kasnim 30-im, puno se pričalo o ljubavi prema samom sebi, uvek sam sebi ponavljala "Volim samu sebe", ali izgleda da to nisam radila dovoljno", priča Džej Lo.

Lopezova je shvatila da je dobra odluka što se razvela od Marka Entonija, jer se ispostavilo da su bolji prijatelji nego supružnici.

"Mark i ja smo u dobrim odnosima. Postoji razlog zašto nismo zajedno, ali smo veliki prijatelji i roditelji smo našoj deci. Čak sarađujemo zajedno na albumu. Upoznali smo se radeći i tu smo odlični i volela bih da tako ostane. To je to", izjavila je pevačica.

Dženifer Lopez, Mark Entoni
foto: Profimedia

U tom periodu njen brak nije bio dobar, a ni briga o deci. Dženifer je bila spremna da plati dosta za dadilju, koja će brinuti o njenim blizancima. Pričalo se da je plata bila 2250 dolara nedeljno. Uprkos velikoj plati, Lopezova je previše poslova davala dadiljama.

Obično ljudi koji imaju previše posla i obaveza i zarađuju dosta novca, angažuju po jednu dadilju sa svako dete, naročito kada su bebe, ali Dženifer je očekivala da jedna dadilja brine o oba deteta, kao i da radi 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Priča se da je prva dadilja ostala samo sedam dana. Unajmili su drugu dadilju koja je bila sjajna, imala je divan odnos sa blizancima, ali nije mogla da izdrži dugo radno vreme bez stajanja i pauze. Nakon što je i ona dala otkaz, par je počeo da traži treću dadilju.

Džej Lo se nikada nije pozabavila ovim problemom, ostala je radoholičarka, a kasnije je i priznala da su joj to deca zamerila. Mališani su imala problem sa njenim stavom roditelja.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kada je počela pandemija, Lopezova je usporila sa svojim obavezama. Odjednom je zajedno sa decom večerala i provodila vreme sa njima. Deca su joj na kraju i priznala zašto njihov odnos nije dobar, smetalo im je što im majka toliko radi i ne posvećuje vreme. To ju je i promenilo.

"Deca nas trebaju, moramo usporiti i moramo se povezati sa decom i ne želim propustiti njihovo odrastanje", rekla je Dženifer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs