NI KEJT NIJE MOGLA dA JE UTEŠI

NAJPOTRESNIJA SCENA SA SAHRANE KRALJICE ELIZABETE KOJA SLAMA SRCE: Mala Šarlot neutešno plakala za svojim "Gan Ganom"

Najpotresniji momenat sa sahrane kraljice Elizabete II koji apsolutno nikog nije ostavio ravnodušnim!

Porodica
23:25h Autor:
NAJPOTRESNIJA SCENA SA SAHRANE KRALJICE ELIZABETE KOJA SLAMA SRCE: Mala Šarlot neutešno plakala za svojim "Gan Ganom"
Najpotresniji momenat sa sahrane kraljice Elizabete II, Foto: Profimedia

Sedmogodišnja princeza Šarlot je svima dirnula srca, kada je neutešno zaplakala pored kovčga svoje prabake, kraljice Elizabete II. Njena majka Kejt Midlton, princeza od Velsa, pokušala je da je uteši, dok je devojčica brisala suze rukama. Svi kažu da mala Šarlot umnogome podseća na kraljicu , za koju je bila mnogo vezana.

Princ Džordž
foto: Profimedia

Ova scena je potresla ljude širom sveta, a samo neki od komenatara su:

- Gledajući princa Džordža i princezu Šarlot tako slomljenog srca, potekle su suze“, objavio je jedan gledalac na Tviteru. Drugi je napisao: „Mali princ Džordž briše suze, i ja sam zaplakao sa njim" , dodao je treći.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Džordž i Šarlot su se danas pridružili svojim roditeljima, Kejt i Vilijamu, i drugim članovima kraljevske porodice na državnoj sahrani kraljice, kako bi se oprostili od svog voljene prabake, koju su voleli da zovu „Gan Gan“. Njihov mlađi brat, princ Luis, četiri godine, bio je odsutan sa službe.

Šetali su zajedno sa svojim roditeljima u sklopu svečane povorke pored stotina gostiju kroz Vestminstersku opatiju. Kejt i Vilijam i njihova deca hodali su malo iza kralja Čarlsa i Kamile, kraljice supruge, a ispred vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

1 / 7 Foto: Profimedia

Šarlot je nosila crnu haljinu sa naborima pozadi i malom srebrnom potkovicom na prednjoj strani. Nosila je i crni šešir i izgledala je veoma elegantno, kao i njena majka Kejt. Sve vreme su se držale zajedno, a u jednom momentu je princeza od Velsa, stavila joj je ruku na rame, kako bi joj pokazala da je tu za nju. Majka i ćerka su se takođe držale za ruke, dok su se uputile u Vestminstersku opatiju, koja je takođe bila domaćin kraljičinog venčanja i krunisanja.

Kejt je govorila o reakcijama svoje dece na smrt njihove prabake u jučerašnjem razgovoru sa generalnim guvernerom Australije Dejvidom Hurlijem na prijemu u Bakingemskoj palati. Princeza od Velsa je rekla da se mladi princ Luis mučio da razume stvari, dok je Džordž, koji će jednog dana biti kralj, "sada nekako shvata koliko je njegova prabaka bila važna i šta se dešava".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs