DONETA ODLUKA DA LI ĆE PRINC DŽORDŽ (9) I PRINCEZA ŠARLOT (7) PRISUSTVOVATI SAHRANI KRALJICE: Kejt i Vilijam PRELOMILI

Kejt Midlton i princ Vilijam su odlučili da njihova deca budu u povorci koja će ići iza sanduka kraljice Elizabete. Za to vreme, njihovo treće dete, princ Džordž će ostati kod kuće

Vesti
09:32h Autor:
DONETA ODLUKA DA LI ĆE PRINC DŽORDŽ (9) I PRINCEZA ŠARLOT (7) PRISUSTVOVATI SAHRANI KRALJICE: Kejt i Vilijam PRELOMILI
Foto: Profimedia

Princ Džordž i princeza Šarlot će danas prisustvovati sahrani svoje prabake, hodajući iza njenog kovčega u Vestminsterskoj opatiji.

Izvor blizak kraljevskoj porodici je rekao da su vojvoda i vojvotkinja od Velsa "dugo i teško" razmišljali o tome da li da njihovo dvoje najstarije dece treba da im se pridruže.

Ali nakon što su Džordž i Šarlot prisustvovali sahrani svog pradede, princa Filipa u martu, Vilijam i Kejt su odlučili da mogu da se nose sa svečanošću ove prilike. Luis, njihov najmlađi sin koji ima samo četiri godine neće se pojaviti na ovom događaju.

"Kao roditelji su, naravno, dugo razmišljali o tome da li njihova deca treba da ih prate", rekao je izvor. "Naravno da je mali Luis premlad, ali misle da su Džordž i Šarlot tome dorasli."

Princ Džordž, Princeza Šarlot, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Džordž i Šarlot će putovati kolima do opatije sa Kejt i Kamilom, pre nego što se pridruže povorci na ulasku.

Pre današnje državne sahrane u 11 sati (u 12h po našem vremenu), zvono će zazvoniti 96 puta, odražavajući godine života kraljice Elizabete. Služba će, saopštila je sinoć Bakingemska palata, odati počast kraljičinoj izvanrednoj vladavini i doživotnoj službi kao šefa države, nacije i Komonvelta.

I bez kamera, kraljevska porodica će se okupiti na privatnoj sahrani u 19.30.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs