EVO KAKO ŽIVE NAJBOGATIJA DECA: Najviše para ima devojčica od 8 godina, prešišala je princa i mora poštovati OVA PRAVILA

Najbogatija deca na svetu već sada imaju ogromne svote novca na računu, ali neki od njih i nemaju tako lepo detinjstvo.

Celebrities
11:07h Autor:
EVO KAKO ŽIVE NAJBOGATIJA DECA: Najviše para ima devojčica od 8 godina, prešišala je princa i mora poštovati OVA PRAVILA
Koja su najbogatija deca?, Foto: Reuters / Pool

Nije nepoznata stvar da javne ličnosti zahvaljujući svojim angažmanima zarađuju ogromne svote novca na mesečnom nivou, te mogu sebi priuštiti sve o čemu sanjaju. Mada, dok se neki razbacuju, postoje i oni koji štede i sredstva pametno ulažu, obezbeđujući na taj način i svoje potomke. Kompanija "Outdoor Toys" je urpavo sprovela istraživanje o tome koliko su, zapravo, bogati naslednici najuticajnijih osoba na svet.

Iako je do sada princ Džordž, sin Kejt Midlton i princa Vilijam, suvereno vladao na listi najbogatijih, prestigla ga je sedmogodišnjakinja i to, verovali ili ne, njegova rođena sestra princeza Šarolt.

Kejt Midlton, Princ Džordž, Princ Luis, Princeza Šarlot
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Džordž je navodno vredan blizu četiri milijarde dolara, dok je neto bogatstvo princeze Šarlot negde oko pet milijardi dolara.

Međutim, neki izvori navode tu brojku kao njenu buduću neto vrednost. Naravno, sasvim je moguće da Šarlot već sada poseduje 5 milijardi dolara, s obzirom na njen položaj u kraljevskoj porodici, a možda čak i zbog činjenice da je jedina ćerka u liniji za nasleđe.

Sa druge strane, baš zbog porodice iz koje potiče, njeno detinjstvo protkano je strogim pravilima koje mora da poštuje. Ima jasne smernice kod oblačenja, ali i ponašanja u skladu sa događajem, kao i u odabiru aktivnosti, hobija i škole. Pod lupom javnosti je od prvog dana i neko je kome se, čini se, greške ne praštaju.

Princ Džordž
foto: Profimedia

Ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da će njena finansijska situacija postajati sve bolja sa godinama, posebno ako razvije neki svoj biznis, onda možemo očekivati da će još duge imati lidersku poziciju.

Treće mesto zauzima Žak, naslednik princa od Monaka. Njegova neto imovina iznosi 943 miliona evra.

Princeza Šarlin, Princ Žak
foto: AP / Claude Paris

Takođe, zvezda poput JoJo Siwa zaradila je ogroman sopstveni novac i pre nego što je postala punoletna, sa samo 18 godina ova tinejdžerka je zaradila preko12 miliona dolara. I Rajan iz "Rajanovih svetova" je isto izgradio imperiju.

I deca Kardašijanki imaju na računima ogromne svote novca - "vrede" od 3 do 76 miliona dolara. Osim njih, u samom vrhu liste su i ćerke Salme Hajek, čiji je otac pravi moćnik. Odmah tu je i Suri Kruz - oba roditelja su joj slavne ličnosti.

1 / 6 Foto: Profimedia

Među prvih 10 su i Jutjuberi Vlad i Niki, Valentina Paloma Pino, Maks i Ema Maribel Muniz, blizanci Dženifer Lopez i Mark Entoni, i Blu Ajvi Karter, ćerka Bijonse i Džej Zija.

Međutim, sve je iznenadila činjenica da na listi najbogatijih mališana nema nigde naslednika princa Harija i Megan Markl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs