neverovatno

DECI POZNATIH CEO SVET SE SMEJE ZBOG IMENA: Starleta sinu MENJA IME KAO ČARAPE, a ona je dala MILIONE da zaštiti ĆERKINO

Donosimo vam nek aod najčudnijih imena dece poznatih, kojima se ceo svet čudi i podsmeva.

Porodica
10:43h Autor:
DECI POZNATIH CEO SVET SE SMEJE ZBOG IMENA: Starleta sinu MENJA IME KAO ČARAPE, a ona je dala MILIONE da zaštiti ĆERKINO
Koja su najčudnija imena dece poznatih, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon što je osvanula vesta da je Kajli Džener preimenovala svog sina Vuka i dala mu novo ime Er, pokrenuta je lavina komentara. Mnogi su Dženerovu razapeli u komentarima, smatrajući da je prešla sve granice, te da se takmiči sa sestrom.

Inače, Kardašijanovi su nadaleko poznati po skandalima i raznim bizanostima, te mnogi očekuju da će Kajli ponovo promeniti ime detetu, koje će biti još "luđe". Međutim, čini se da je njena sestra Kim ipak umerenija, dok su pravila po kojima vaspitava decu su veoma rigorozna.

Kajli Džener sa ćerkicom
Kajli Džener sa ćerkicomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Kajli već ima četvorogodišnju ćerku Stormi, a nakon što je objavila fotografiju sina ispod koje je pisalo ime Er, društvene mreže su se usijale pošto je novinarka Antoanet Latuf tvitovala: "Umm da li bi neko trebalo da kaže Kajli Džener da je preimenovala svog sina u Era, što je uobičajen arapski izraz za "moj penis" ili ne? U svakom slučaju, sumnjam da su mnogi ljudi primetili. Uostalom, arapski govori samo oko 415 miliona ljudi.", prenosi Dejli mejl.

Kajli Džener
Kajli Dženerfoto: Profimedia

Osim Kardašijanovih, postoje i druge slavne ličnosti koje su svojoj deci dale neobična imena, a neki su toliko daleko otišli da su dali ogroman novac da bi zakonom zaštitili ime svog deteta, što bi značilo da samo to dete može nositi određeno ime i niko više.

Prva ćerka Bijonse i Džej Zija zove se Blu Ajvi, a par je dao ogroman novac i osigurao zakonom ćerkino ime. Dakle, na svetu će postojati samo jedna osoba sa imenom Blu Ajvi i to je Bijonsina ćerka. Par je dobio i blizance, devojčicu i dečaka, ćerkica je dobila ime Rumi, po persijskom pesniku iz 13. veka koji paru jedan od omiljenih, dok je dečak ime Sir dobio po uzvišenoj gospodarskoj tituli.

Glumica Džulija Stajls svom sinu dala je ime Stramer, dok je njegovo srednje ime Njukomb, odnosno novi češalj. Glumica nije otkrila zbog čega se njen sin tako zove, te je sve pstalo na nivou nagađanja.

Ni rijaliti zvezde, Hajde i Spenser Prat svom sinu dali su ime Ganer, a inspiraciju su pronašli u heroju iz islandskih mitova.

Zoi Saldana je odlučila da svom sinu da ime koje počinje istim slovom kao i njeno, te je dečaka nazvala Zen. Možda su glumica i njen suprug Marko Perego želeli da mališanovo ponašanje bude u skladu sa njegovim imenom.

Ijan Somerhalder i Niki Rid sinu su dali ipoprilično neobićno ime - Bodi, koje označava prosvećivanje, a takođe i drvo pod kojim je Buda prvi put meditirao. Ovo ime rimuje se sa imenima Kodi i Brodi i nakon što su ovi poznati roditelji tako nazvali svog sina, postalo je veoma popularno među imenima za bebu.

Deca najpoznatije starlete, Kim Kardašijan nose imena Nort Vest, Čikago Vest, Seint Vest i Psalm Vest.

Pojedine domaće ličnosti takođe su se trudile da njihova deca nose originalna imena, uprkos tome što mnogi smatraju da su preterali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs