JEDNA JE NOSILA ŠTIKLE SA 3 GODINE, DRUGA SE OBLAČILA KAO DEČAK: Ćerke poznatih koje su izgledom šokirale ceo svet

Deca poznatih često su na udaru kritika, kako zbog izgleda, tako i zbog načina oblačenja, a ovo su neki od autfita slavnih devojčica koji su šokirali svet

Moda
12:38h Autor:
JEDNA JE NOSILA ŠTIKLE SA 3 GODINE, DRUGA SE OBLAČILA KAO DEČAK: Ćerke poznatih koje su izgledom šokirale ceo svet
Izgledi slavnih devojčica koji su šokirali svet, Foto: Profimedia

Poznato je da kada slavne ličnosti dobiju dete, svi, kako mediji tako i fanovi, pomno prate njihovo odrastanje – od izlaska iz porodilišta, preko pojavljivanja u javnosti pa do prvih koraka i modnih kombinacija.

Pod lupom javnosti, deca slavnih teško da imaju normalno detinjstvo, jer im je sve dostupno i žive u luksuzu od rođenja. Stalno su pod budnim okom paparaca i susreću se za raznim komentarima i kritikama. Nije tako redak slučaj da deca poznatih kroz način oblačenja ili ponašanja žele da iskažu svoj stav ili da budu primećena. Zbog toga smo imali prilike da vidimo da su ćerke slavnih roditelja bile i više nego neprimereno obučene u javnosti, što je izazvalo raspavu u celom svetu: Da li je zaista u redu da devojčice nose dekoltirane haljine ili visoke potpetice?

ćerka Viktroje Bekam obukla je dekoltiranu haljinu
ćerka Viktroje Bekam obukla je dekoltiranu haljinufoto: Profimedia

Rasprava je ponovo nedavno pokrenuta na nedavno održanoj Nedelji mode u Parizu, a mi vas u nastavktu teksta podsećamo na izdanja ćerki slavnih ličnosti koja su šokirala svet.

Duboki dekolte ćerke Viktorije Bekam

Viktorija je na ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu predstavila svoju novu kolekciju, a društvo joj je, očekivano, pravila i porodica. Međutim, pažnju svih ukrala je Harper koja je prošetala u haljini sa čipkanim bretelama i dubokim dekolteom, a look je upotpunila patikama . Viktorija je optužena je od strane pojedinaca na internetu da je loša majka, jer je ćerki dozvolila da obuče po mnogima provokativnu haljinu.

"Degutantno", "Pusti dete da bude dete", "Ovo tako nije za devojčicu od 11 godina", "Ovo je tako pogrešno na mnogo nivoa", samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Ćerka Viktroje Bekan nosila je neprimerenu haljinu
Ćerka Viktroje Bekan nosila je neprimerenu haljinufoto: Profimedia

Maska ćerke Kim Kardašijan

Kim Kardašijan je jednom prilikom otkrila kako je njenoj najstarijoj ćerki apsolutno sve dopušteno. Takođe, je nedavno ispričala i da Nort prolazi kroz gotik fazu, te da sluša stari rok i metal, nosi crnu šminku i odeću i lepi privremene tetovaže po licu. Ipak, malo ko je bio spreman za izdanje u kojem se Nort pojavila na ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu. Naime, 9-godišnjakinja se pojavila u neobičnim pantalonama sa zvezdicama i majcom sa natpisom, a look je upotpunila zastrašujućom kožnom maskom koja je u potpunosti prekrivala njeno lice i koja je imala dva roga na zadnjem delu. S obzirom da smo u prošlosti i Kim i Kanjea videli sa ovakvim maskama na licu, jasno je da je ovo samo logičan sled događaja. Mnogi su ove poteze okarakterisali kao morbidne, te isto mišljenje dele i za malu Nort koja biva sve ekstremija u svom ponašanju.

Ćerka Kim Kardašijan sve je iznenadila bitarnim stajlingom
Ćerka Kim Kardašijan sve je iznenadila bitarnim stajlingomfoto: Profimedia

Štikle ćerke Kejt Holms

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, Suri Kruz, od samog rođenja je tema tabloida širom sveta. "Kejti Holms dozvolila ćerki da obuje štikle". Ovakvi naslovi su bili jako popularni 2009. godine, kada je Suri imala svega tri godine i, zaista, obožavala je dečje štiklice. Tih dana smo po medijima mogli da vidimo slike na kojima devojčica iz vrtića izlazi sa cipelama koje, po mišljenju mnogih, njena mama ni slučajno ne bi smela da joj dozvoli da nosi.

Dečački izgled Ćerke Anđeline Džoli

Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, Šajlo Džoli Pit, definitivno važi za dete slavnih koje izaziva najviše interesovanja. Prethodnih godina Anđelininu i Bredovu ćerku mogli smo da vidimo samo u muškoj garderobi i sa kratkom frizurom, dok je situacija danas dosta drugačija. Slavni par izjavio je da je njihova ćerka imala samo dve godine kada je prvi put rekla da želi da se oblači kao dečak. Tako je Šajlo, dok je još uvek bila dete tražila da je šišaju na kratkoi da je zovu Džon. Krišom je krala odeću svoje braće i nosila, jer joj se njena nije sviđala. Onda ju je majka samo pustila da nosi šta želi. Mnogi su komentarisali kako je ovo potpuno pogrešno i da deci ne treba dozvoljavati da rade baš sve što požele, već ih treba usmeravati.

Šajlo Džoli Pit oblačila se kao dečak
Šajlo Džoli Pit oblačila se kao dečakfoto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs