našla se na stubu srama

SLIKE ĆERKE BEKAMOVIH U HALJINI SA DUBOKIM DEKOLTEOM IZAZVALE LAVINU BESA: "Viktorija srami se, ovo je NEDOPUSTIVO"

Viktorija Bekam obukla je ćerki Harper dekoltiranu haljinu pa završila na stubu srama. Ljudi na društvenim mrežama komentarisali su da je to neprikladno za njen uzrast.

Star look
19:09h Autor:
Viktorija Bekam obukla ćerku od 11 godina u haljinu sa ogromnim dekolteom, Foto: Profimedia

Među mnogobrojnim slavnim ličnostima na Nedelji mode u Parizu pojavili su se i Bekamovi. Poznata dizajnerka Viktorija Bekam oduvek je privlačila pažnju svojim nepogrešivim modnim kombinacijama, a ovog puta u centru pažnje našla se njena ćerka Harper.

Stajling 11- godišnje Harper podelio je mišljenja, dok se Viktorija našla na meti kritika zbog izbora haljine koju je odabrala za svoju mezimicu.

Viktorija Bekam, Harper Bekam
foto: Profimedia

Naime, devojčica je nosila dekoltiranu haljinu, prošaranu motivima od čipke koja prema mišljenju korisnika društvenih mreža nije prikladna za taj uzrast.

Viktorija je objavila niz fotografija na kojima se vidi mala Harper, a njena objava napravila je pravi haos. Dok su jedni osuđivali Viktoriju, smatrajući da treba da je bude sramota, drugi su komentarisali da dnema potrebe da se na takav način dete tog uzrasta posmatra, jer šta god da obuče i dalje ima samo 11 godina i ne bi na stajling gledati kao što bi se gledalo kod odrasle osobe.

"Iznenađena sam izborom haljine za devojčicu", "Ovo je nedopustivo za taj uzrast, Viktorija srami se", "Dete od 11 godina nosi ovakvu haljinu, kuda ide ovaj svet?", samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj je mala Harper.

Na fotografiji se mogu videti i Điđi i Bela Hadid, koje su zbog devojčicine haljine pale u drugi plan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs