ruši tabue

POVUKLA SE IZ GLUME DA BI SE POSVETILA ZANIMLJIVOM BIZNISU: "Miris njene vagine" košta oko 75 evra

Gvinet Paltrou često privlači pažnju svojim neobičnim postupcima. Osim toga što deli bjuti i velnes savete, osnovala je i svoj brend koji u ponudi ima sveću sa mirisom njene vagine.

Vip priča
17:24h Autor:
POVUKLA SE IZ GLUME DA BI SE POSVETILA ZANIMLJIVOM BIZNISU: "Miris njene vagine" košta oko 75 evra
Gvinet Paltrou prodaje sveće sa mirisom svoje vagine, Foto: Profimedia

Slavna glumica Gvinet Paltrou nedavno je proslavila jubilarni 50. rođendan, te je tom prilikom iznenadila javnost svojom golišavom fotkom koju je dodala na svoj Instagram profil.

Glumici je taj potez postao tradicija budući da svake godine za svoj rođendan pozira naga. Gvinet na taj način pokazuje da prihvata svoje telo i proces starenja, te da ima veliko samopouzdanje.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Gvinet često ženama daje bjuti savete koji pomažu u procesu starenje i otvoreno priča o iskustvima kroz koja je ona prošla, kao na primer promenama sa kojima se njeno telo suočilo nakon što je shvatila da ulazi u menopauzu.

"Moje telo i moja koža beleže sve promene koje vreme nosi. I time se ponosim. Koža više nije zategnuta, tu su i bore, a svaka od njih mi je draga, jer sam ih zaslužila. Tu su i tragovi opekotina, prst koji se nakon loma nikada nije potpuno oporavio i ne izgleda kao pre, tragovi carskog reza, seda kosa", napisala je Gvinet u opisu fotografije na kojoj je pozirala u bikiniju.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Pored toga što deli savete za žensku negu, glumica je takođe zagovornica mnogih čudnih trendova u velnesu. Takođe je pokrenula i svoj biznis, odnosno brend "Goop" 2008. godine. U početku je davala razne savete, a kasnije je brend prerastao u internet prodavnicu koja promoviše mnoge poznate i zdrave brendove.

Zanimljivo je da se na toj stranici neretko mogu videti čudni proizvodi, dok se nedavno našao jedan takav. Naime, reč je o setu za izradu replike nečije muškosti, koji je postao apsolutni hit. Set se vodio pod imenom "Clone A Willy", a koštao je oko 40 evra.

"Ovaj set omogućava vam da napravite tačnu, vibrirajuću repliku svoje muškosti kako bi vaša draga mogla 'uživati s vama' i dok niste blizu ", piše u opisu proizvoda.

Jedan od istaknutijih proizvoda koji se našao u sklopu njenog brenda bila je mirisna sveća pod nazivom "This smells like my vagina", odnosno "Ovo miriše kao moja vagina". Navodno, glumica je praveći različite mešavine došla do određenog mirisa za koji je rekla "ovo miriše kao vagina", te je tako nastala sveća koja je postala hit.

Cena sveće iznosi oko 75 evra, a opisana je kao "zabavna, predivna, seksi i prekrasno neočekivana".

Gvinet je pre dve godine najavila da se povlači iz glumačkog života, te da će u potpunosti da se posveti svom brendu i privatnom biznisu.

Gvinet Paltrou, Bred Pit
foto: Profimedia

Podsetićemo da je glumica bila u vezi sa Benom Aflekom, dok je na samom početku katijere bila verena za Bred Pita sa kojim je bila 3 godine, nakon čega su se rastali. Glumica je izjavila da tada još nije bila spremna za brak jer je imala 24 godine.

1 / 19 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs