kao vino

OVA ŽENA JE DOKAZ DA SU GODINE SAMO BROJ: Na njenom zanosnom telu pozavidele bi joj i višestruko mlađe koleginice

Helena Kristensen pozirala je u donjem vešu, te oduševila pratioce svojim zanosnim telom, uprkos činjenici da uveliko gazi 6. deceniju života.

Star look
Autor:
OVA ŽENA JE DOKAZ DA SU GODINE SAMO BROJ: Na njenom zanosnom telu pozavidele bi joj i višestruko mlađe koleginice
Helen Kristensen pozirala u donjem vešu, Foto: Profimedia

Helena Kristensen važi za jednu od najpopularnijih i najuspešnijih manekenki svih vremena. Tokom 90 -ih godina osvajala je modne piste, rame uz rame sa koleginicama poput Naomi Kembel, Linde Evanđeliste, Sindi Kraford i Klaudije Šifer.

Proslavljena manekenka polako gazi 6. deceniju života, a da za godine ne mari pokazuje i njeno samopouzdanje i provokativnije fotografije koje često dodaje na svoj Instagram profil.

Svoje pratioce na Instagramu Helena je oduševila fotografijama na kojima pozira u donjem vešu, koji je istakao njeno zanosno telo. Ona je napisala da su fotografije nastale tokom najtoplijeg dana u istorji Engleske, te da je čitav tim završio u donjem vešu snimajući kampanju.

Atraktivna Dankinja pokazala je da i dan danas izgleda bolje i od nekih svojih mlađih kolegica, pa ne čudi što ima hrabrosti da pozira u ovakvom izdanju.

Jednom prilikom otkrila je da svoju besprekornu liniju duguje plivanju i fitnesu. Sudeći prema fotografijama, Helen je uspela da održi znosno telo s početka karijere, te je time potvrdila čuvenu frazu da su "žene kao vino, kako stare sve su bolje".

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs