SIN SE OŽENIO PA ZABORAVIO NA SVOJU PORODICU, UZEO ŽENINO PREZIME I SAD GRLI TAŠTU: Bekam očajan - "Tako se to ne radi"

Dejvid Bekam očajnički pokušava da izgladi nesporazume u porodici, nakon što se njegov sin Bruklin sasvim odvojio i posvetio porodici svoje supruge Nikole

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Dejvid Bekam se trudi da svog sina Bruklina dozove pameti. Naime, nakon skandala koji je izbio kada je njihova snaja Nikola dala ekskluzivni intervju u kojem je optužila Viktoriju da je u poslednjem momentu odustala od izrade njene venčanice - strasti se ne smiruju.

Dok porodica boravi na jednom mestu, Bruklin i Nikol se trude da u isto vreme budu na potpuno drugom kraju planete. Iako su Bekamovi godinama bili jedinstveni, izgleda da je ženidba njihvog sina Bruklina poremetila stare navike u porodici.

Dejvid je sada naredio srećnom paru da dođu na reviju Viktorije Bekam na Nedelju mode u Parizu. Kako saznaje Dejli mejl, Nikola i Bruklin će prisustvovati reviji zajedno sa ostatkom porodice Bekam.

A par je pristao tek nakon što je Dejvid, zgrožen intervjuom koji je dala njegova snaja, pozvao sina Bruklina i rekao mu: "Mi to tako ne radimo u ovoj porodici."

Bekamovi, Vitkorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

U smislu da oni "ne blate" ostale članove porodice.

I dok mediji naširoko pišu o tome koliko je Viktorija uvređena pomenutim intervjuom i stavom sina Bruklina da stane na stranu svoje žene, njena snaja Nikol je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj su zagrljeni njena majka i njen muž, uz naslov: "Obožavam svoju mamu!"

Da li to znači da Nikola neće odustati od svoje namere da Bekamove zauvek razdvoji?

Poznato je za sada da joj Bruklin slepo veruje. Na venčanju je uzeo prezime njene porodice, pa se sada preziva Bruklin Bekam Pelc, a na telu je istetovirao čitave tekstove na temu svoje velike ljubavi prema Nikoli.

Kada ga je Vitkorija zamolila da stane na njenu stranu i da zabrani Nikoli da širi neistine po medijima, Bruklin joj je naime rekao: "Moja žena mi je na prvom mestu!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs