PANIKA! MEGAN I HARI PRESTRAŠENI?! Hitno tražili od Netfliksa da ublaže dokumenatarac, pa naišli na JOŠ VEĆI PROBLEM

Novi dokumentarac o Megan i Hariju mogao bi biti stopiran do sledeće godine jer je par odlučio da neke svoje izjave povuče i ublaži. Ali nisu računali na ovo

Vip priča
10:14h Autor:
Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl su navodno tražili od Netfliksa da odloži njihovu seriju do sledeće godine, jer žele da malo "ublaže" svoje izjave posle kraljičine smrti.

Njihov dokumentarac vredan 100 miliona dolara trebalo je da se pojavi na Netfliksu u decembru ove godine, nakon poslednje epizode serije Kruna.

Međutim, izgleda da su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa predomislili pa sada žele da ublaže neke svoje izjave, a sve u strahu kako će njihove nove izjave prihvatiti kralj Čarls III, princ Vilijam i kraljica supruga Kamila.

"Mnogo se pregovara. Čujem da Hari i Megan žele da odlože seriju do sledeće godine, žele da odustanu. Postoji veliki pritisak na izvršnog direktora Netfliksa Teda Sarandosa, da se ova emisija završi i pusti u decembru, ali Saseksi se predomišljaju," tvrdi dobro obavešten izvor, a prenosi Dejli Mejl.

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Ova vest dolazi nakon one da je Hari u poslednjem momentu odlučio da ublaži svoju autobiografiju usled straha da njegove izjave "možda neće proći previše dobro" nakon kraljičine smrti.

Iako su ovi postupci vojvode od Saseksa znak da moža želi da se pomiri sa porodicom, oni zadaju glavobolju izdavačima.

"Možda ima stvari u knjizi koje možda neće izgledati tako dobro ako izađu tako brzo nakon kraljičine smrti. On želi da se delovi sada promene. On očajnički želi da napravi promene. Ali možda će biti prekasno," kaže izvor.

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Izvori iz izdavačke kuće kažu da princ Hari neće imati baš mnogo prostora da se predomišlja i menja delove, s obzirom da mu je dat sedmocifreni avans.

Prošlog meseca, Megan je nagovestila da bi dokumentarni film koji ona i princ Hari trenutno snimaju za Netfliks mogao da se fokusira na njihovu "ljubavnu priču".

Produkcijska kuća princa Harija i Megan Markl, Archevell Productions, potpisala je ugovor od 100 miliona dolara za strimovanje 2020. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs