ŠTA SE TO DEŠAVA IZMEĐU KLIČKA I NJEGOVE BIVŠE ŽENE: "Odluka da mi uzme dete je bila samo njegova i bez diskusije"

Glumica Hajden Penetrije prvi put je pričala o tome kako je došlo do toga da puno starateljstvo pripadne njenom bivšem mužu Vladimiru Kličku

Vip priča
Autor:
ŠTA SE TO DEŠAVA IZMEĐU KLIČKA I NJEGOVE BIVŠE ŽENE: "Odluka da mi uzme dete je bila samo njegova i bez diskusije"
odnos klička sa bivšom ženom, Foto: Profimedia

Američka glumica Hajden Penetrije, koja sa Vladimirom Kličkom ima sedmogodišnju ćerku, otkrila je za medije kako je došlo do toga da Vladimir Kličko ima puno starateljstvo nad njihovom ćerkom.

"U početku je ta odluka bila bez ikakve diskusije. Da je Kličko došao kod mene i rako da misli da zbog novonastale situacije u kojoj se nalazim, da bi dobro bilo da dete neko vreme živi sa njim - verovatno bih rekla da to ima smisla, da ću dolaziti da je posećujem i takve stvari.

Ali zbog načina na koji je to urađeno, bilo je veoma uznemirujuće. Mislim da mi je najgore u životu bilo potpisati te papire u kojima puno starateljstvo dajem Vladimiru Kličku.

Mislila sam da ću da radim na sebi i kad mi bude bolje da će ona doći kod mene da povremeno provodimo vreme zajedno, ali do toga nikad nije došlo," ispričala je Hajden.

Hajden Panetjer
foto: Profimedia

Podsetimo: Hajden i Kličko su bili najbizarniji par u Holivudu s obzirom da je glumica sa visinom od 153 centimetara, bila kao palčica u odnosu na Kličkovih 198 centimetara. Par je dobio ćerku Kaju Edvokiju koju od malih nogu odgaja sam Kličko.

Vladimir i Hajden su imali turbulentnu vezu s nekoliko raskida, a sve je započelo 2009. Upoznali su se dok su bili na promociji knjige zajedničkog prijatelja i bila je to ljubav na prvi pogled. Glumica je u emisiji kod Elen Dedženeres ispričala detalje njihovog susreta.

'Rekla sam mu: 'Ti si ogroman'. On je meni rekao: 'Ti si sitna'. I to je bilo to. Tako smo se upoznali i zaljubili', otkrila je Pantjer.

Hajden Panetjer, Vladimir Kličko
foto: Profimedia

'Uprkos tome što smo odlučili da je raskid najbolji potez za nas oboje, imamo puno ljubavi i poštovanja jedno za drugo i ostaćemo jako bliski prijatelji', istakli su u zajedničkom saopštenju.

Nije dugo trajala razdvojenost para i nekoliko meseci kasnije su se pomirili te su 2013. snimljeni kako razmenjuju nežnosti na plaži na Floridi. Nakon toga su snimljeni u zajedničkim izlascima i na košarkaškim utakmicama, a onda je pala i veridba.

Naime, Hajden je snimljena sa vereničkim prstenom od šest karata čija je vrednost procenjena na 500.000 dolara. Usledila je i lepa vest da par očekuje svoje prvo dete.

Hajden Panetjer, Vladimir Kličko
foto: Profimedia

"Ona je neverovatna osoba i više sam nego siguran da će biti neverovatna mama. Često mi je govorila da želi da ima dete i eto svaki san se u nekom trenutku ostvari", ispričao je presrećni Vladimir u oktobru 2014. za E! News.

Par je dočekao svoju ćerkicu Kaju 13. decembra 2014. "Presrećni smo i zaljubljeni u malenu", izjavili su u zajedničkom saopštenju za javnost.

Godinu nakon toga glumica je prolazila teške trenutke jer je bolovala od postporođajne depresije pa se prijavila na lečenje u privatnu kliniku. 'Uticala je na svaki deo mog života pa sam odlučila da se prijavim na lečenje', rekla je javno i podigla svest o problemu s kojim se nose mnoge majke.

Opet se šuškalo 2016. da je su Hajden i Vladimir raskinuli, ali ona je to negirala zajedničkim fotografijama na kojima je bila i njihova ćerkica te je poručila da to što ne nosi verenički prsten ništa ne znači. Ipak, njihova ljubav je došla kraju u avgustu 2018. kada se saznalo da su otkazali venčanje.

Hajden Panetjer, Vladimir Kličko
foto: Profimedia

"Kaja je najviše sa svojim tatom i njegovom porodicom u Evropi i na Floridi. Hajden i Vladimir su ostali u dobrim, prijateljskim odnosima. Hajden je u Los Anđelesu i gleda šta će dalje sa svojim životom", ispričao je izvor za američke medije. Par nije hteo da komentariše svoj odnos.

Neki su širili glasine da je Vladimir bio nasilan prema Pantjer, ali to se pokazalo netačnim. Oni, koji ga poznaju tvrde da je divan otac i jako je posvećen ćerki, pa ga nazivaju i nežnim divom. Tvrde da je nasilan bio samo tokom svojih bokserskih mečeva.

Poznato je da je Hajden ubrzo nakon prekida s Kličkom započela vezu s agentom za nekretnine Brajanom Hikersonom. O njihovoj vezi se puno pisalo jer je policija intervenisala nekoliko puta zbog njegovog nasilja prema glumici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs