Dok bukti rat u ukrajini

ZAŠTO KLIČKOVA ŽENA I DECA NE ŽIVE U UKRAJINI: Imaju Američko državljanstvo, studiraju u inostranstvu, a kući ne dolaze!

Svetski mediji Vitalija Klička uzdižu na nivo junaka, pogotovo od kako je obukao uniformu i na Instagramu objavio da ide u rat

Vip priča
Autor:
ZAŠTO KLIČKOVA ŽENA I DECA NE ŽIVE U UKRAJINI: Imaju Američko državljanstvo, studiraju u inostranstvu, a kući ne dolaze!
Foto: Profimedia

Mediji bruje o Vitaliju Kličku kao velikom ukrajinskom borcu, patrioti, čoveku koji sve daje za Ukrajinu. Ali šta je sa njegovom porodicom? Gde su njegova žena i deca i šta rade?

Vitali (50) je već osam godina gradonačelnik Kijeva, a javna tajna je da već nekoliko godina ne živi zajedno sa ženom Natali.

Natali živi i radi u Nemačkoj, a na pitanje novinara da li su se razveli, Vitali je jednom prilikom rekao:

"Ako se razvedemo, obavestiću vas o tome... Natalija peva. Sviđa mi se kako to radi," rekao je Vitali u nedavnom intervjuu.

Da nije ni blizu Kijeva, Natali je potvrdila na Instagramu gde je podelila video u kojem peva na jednom od mečeva svog muža Vitalija.

Koliko je ovaj video star, svedoči i činjenica da se Vitali ne bori u ringu više od 10 godina.

"Slava našem velikom ukrajinskom narodu", napisala je.

Par ima troje dece: najmlađi Maksim pogađa školu u Velikoj Britaniji; Ćerka Elizabeta-Viktorija studira psihologiju na univerzitetu u Holandiji, a najstariji sin Jegor-Danijel je završio fakultet za biznis i menadžment, te planira postdiplomske studije.

Vitali Kličko tvrdi da su njegova deca izložena javnosti, te im je zbog toga savetovao da na društvenim mrežama koriste nadimke i filtriraju informacije koje dele. A sve zbog specifičnog života njihovog oca.

Sin Jegor - Danijel, rođen je 16. maja 2000. godine, a ime Jegor je dobio na osnovu majčinog devojačkog prezimena Jegorova. Školovao se i u Holandiji i u Velikoj Britaniji. Tečno govori ukrajinski, ruski, engleski i nemački. Kada je bio mali i otac i stric su ga vodili sa sobom na takmičenja, ali mu nije bilo dozvoljeno da gleda mečeve. Prvi put je gledao uživo boks meč 2010. godine, kada je njegov stric Vladimir izašao u ring sa Semjuelom Piterom.

Pošto je rođen u Los Anđelesu, Jegor ima američko državljanstvo. Ali je njegov otac jednom davno izjavio kako će Jegoru dozvoliti da sam odluči koje državljanstvo želi (ukrajinsko ili američko) kad napuni 18. godina. Vitali nikad nije želeo da se njegovi sinovi bave boksom, ali Jegor od malena trenira tekvondo.

Ćerka Elizabeta- Viktorija, rođena je 24. novembra 2002. godine, a ime Viktorija je dobila jer je njen otac, dan ranije nokautom pobedio Lerija Donalda. Osnovnu i srednju školu završila je u Kijevu i to na engleskom govornom području.

Sin Maksim - Aleksandar rođen je 1. aprila 2005. godine, a nazvan je po legendarnom nemačkom bokseru Maksu Šmelingu.

Ista situacija je i sa ćerkom Vladimira Klička. Njegova bivša supruga glumica Hajden na tviter nalogu je saopštila da se njena ćerka ne nalazi u Ukrajini, te da je na sigurnom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs