ČUVENI BOKSER

VIĐA ŽENU I DECU PAR PUTA GODIŠNJE, UPRKOS ZARAĐENIM MILIONIMA, OBUKAO UNIFORMU: Ovako živi Vitali Kličko! (FOTO)

Vitali Kličko, koji s mlađim bratom brani Kijev od napada Rusije, se odavno skrasio te je od 1996. u braku i ima troje dece.

Vip priča
13:42h Autor:
VIĐA ŽENU I DECU PAR PUTA GODIŠNJE, UPRKOS ZARAĐENIM MILIONIMA, OBUKAO UNIFORMU: Ovako živi Vitali Kličko! (FOTO)
Vitali Kličko, Foto: Profimedia

Široj javnosti je Vladimir Kličko (45) poznatiji od svog pet godina starijeg brata Vitalija jer je osim zavidnom karijerom privukao pažnju i vezom s holivudskom glumicom Hajden Panetiere (32).

Ipak, Vitali sigurno ima veći značaj za ukrajinski narod jer je gradonačelnik Kijeva od 2014., a politikom se počeo baviti 10 godina ranije. Iza sebe ima i zavidnu boksersku karijeru u kojoj je nadmašio brata i od 47 mečeva slavio je u njih 45 te nikad nije bio nokautiran. Uz to je dobio nadimak Dr Gvozdena šaka.

Dok se njegov mlađi brat još nije skrasio i ima iza sebe jedan razvod i turbulentnu vezu s glumicom iz koje je dobio ćerku, Vitali je od 1996. u braku s tri godine mlađom pevačicom Natalijom Egorovom. Ona se nekad bavila manekenstvom i atletikom, a supružnici imaju ćerku Elizabet (19) i sinove Maksa (16) i Jegora (21).

Natalija ima Instagram profil koji prati više od 4.000 ljudi, a ne deli fotografije supruga niti njihove dece. Više puta su strani mediji pisali da se par razvodi jer im je teško da održavaju svoj brak na daljinu.

Naime, Vitali živi u Kijevu dok je ona u Nemačkoj i radi na muzičkoj karijeri ali je i posvećena dobrotvornom radu čiji su fokus deca.

'Ako se razvedemo, obavestiću vas o tome. Natalija se bavi pevanjem i sviđa mi se njen stil', ispričao je jednom bivši bokser u intervjuu s Dmitrijem Gordonom.

Vitali Kličko
foto: Profimedia

Istakao je da mora da postoji razumevanje među ljudima kada su posvećeni svojim karijerama jer da bi bili uspešni u nečemu to mora biti na prvom mestu. 'Poznajem živote mnogih zvezda. Život provode na avionskim letovima, koncertima, zarađuju velik novac, ali nemaju svoj privatni život. To je težak posao', rekao je Vitali.

Priznao je da zaboravlja godišnjice braka, a i da se on i njegova supruga Natalija vide nekoliko puta godišnje, ali i da su povezani na važnijoj, duhovnoj visini.

Vitali je progovorio i o deci koja su takođe daleko od njega. Najmlađi sin Maks pohađa školu u Velikoj Britaniji dok ćerka Elizabet studira psihologiju u Holandiji. Najstariji Jigor je završio preddiplomske studije poslovnog menadžmenta i upisao diplomske studije.

Vitali Kličko
foto: Profimedia

Bivši bokser kaže kako je objasnio deci da moraju da ograniče svoje korišćenje društvenih mreža, da paze šta dele i da koriste nadimke zbog posla kojim se on bavi.

Inače, Vitali i njegov brat Vladimir su se pridružili ukrajinskoj vojsci i brane Kijev za koji su strani mediji pisali da je zauzela ruska vojska.

'Prošla noć bila je teška, ali ruskih vojnika nema u gradu. Neprijatelj pokušava da napreduje, rekao je Vitali u videu koji je objavio Telegram u subotu ujutro.

Mnogi ističu da su braća Kličko milioneri i mogli su da odu iz Ukrajine i da vode miran život i uživaju u luksuzu, ali ostali su da brane svoju domovinu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs