BIZARNO

ŽIVI U NAPUŠTENOM DVORCU SA 10 MAČAKA: Slavna pevačica okrenula leđa civilizaciji, godinama je niko nije video! (FOTO)

Na računu ima milione, ali ipak živi mirno i povučeno, daleko od svih

Vip priča
Autor:
ŽIVI U NAPUŠTENOM DVORCU SA 10 MAČAKA: Slavna pevačica okrenula leđa civilizaciji, godinama je niko nije video! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / mest

Enja (60) je najpopulrnija muzička zvezda Irske i Velike Britanije. Tokom 80-ih i 90-ih je ostvrila ogroman uspeh, a njene pesme su svi znali. Prodala je 75 miliona primeraka albuma i zaradila 117 milona evra.

Iako ste verovatno pomislili da uživa u trošenju tog silnog novca, prevarili ste se. Ona je odlučila da ostatak života provede daleko od svih i samo po potrebi se pojavi u javnosti.

Ona je svakako jedna od najmisterioznijih i najčudnijih pojava na svetskoj javnoj sceni. Enja od 1997. živi u viktorijanskom dvorcu Manderlej u okolini Dablina koji je kupila za oko 3 miliona evra.

U poslednjih 10 godina u javnosti pojavila samo samo nekoliko puta i to se pojavila krajem februara 2020. godine na dodeli BAFTA nagrada. Navodno živi okružena mačkama, kojih je, koliko je potvrđeno, u jednom trenutku imala desetak. U poslednjih desetak godina izdala je dva albuma, i to je praktično sve za šta ona živi.

Kako sama kaže, nakon snimanja, a njima se bavi svaki dan, je tako mračno raspoložena da ne može ni da zamisli da bilo ko želi da bude u njenom društvu.

Njen ujak Noel Dugan izjavio je za "Sunday Times" da Enja živi kao kraljica i kao pustinjak i da je ni njena porodica ne viđa nešto previše.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs