Verovali ili ne

NAŠA GLUMICA OTIŠLA U LOS ANĐELES, PA TAMO RADI U RESTORANU: Bukvalno živim svoj san u svojoj kući na brdu Holivud!

"Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše," rekla je jednom Ivana

Celebrities
Autor:
NAŠA GLUMICA OTIŠLA U LOS ANĐELES, PA TAMO RADI U RESTORANU: Bukvalno živim svoj san u svojoj kući na brdu Holivud!
Foto: Pritnscreen/youtube/ Kosutnjak film

Glumica Ivana Jovanović je publici najpoznatija po ulozi u seriji "Greh njene majke", a javnu scenu napustila je iznenada. Sa sinom Viktorom odselila se u Los Anđeles i tamo počela potpuno nov život. Radi kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge.

"Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše," rekla je Ivana jednom prilikom za magazin "Gloria", pa se osvrnula na svoj sadašnji posao:

"Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge."

Kako je tom prilikom rekla, u Americi nije pomišljala da se bavi glumom.

"Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc," rekla je Ivana, koja se u Americi i zaljubila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs