ŠOK

KAPETAN DRAGAN OŽENIO ĆERKU VUKA BOJOVIĆA: Marija je mlađa od njega 24 godine! Evo kako su se upoznali (FOTO)

"Desila se ljubav, šta da vam kažem!"

Šuška se
Autor:
KAPETAN DRAGAN OŽENIO ĆERKU VUKA BOJOVIĆA: Marija je mlađa od njega 24 godine! Evo kako su se upoznali (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, nekadašnji vođa paravojne jedinice "Knindže", oženio se ćerkom Vuka Bojovića, Marijom (43).

Njih dvoje su poslednje dve godine u vezi, a venčali su se prošle godine.

"Tačno je, venčali smo se prošle godine. Živimo na Avali s vukom Hasom i čoporom mačića koje je naš vuk usvojio. Verujte mi da nema ništa lepše od životinja," rekao je na početku razgovora Dragan i otkrio kako mu je u braku sa 24 godine mlađom suprugom, inače sestrom Luke Bojovića.

Marija Bojović
foto: Marina Lopičić/ News1

"Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga ," dodao je za "Kurir".

Kapetan Dragan i Marija su se družili pre nego što su započeli emotivnu vezu, jer je njen otac Vuk Bojović, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

"Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite," kaže on.

"Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam," kazao je on apropo razlike u godinama.

Inače, Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13 i po godina robije zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom rata, a od prošle godine je slobodan čovek. Njegov najbolji prijatelj, a otac njegove druge supruge, Vuk Bojović, preminuo je 17. septembra 2014.

Kapetan Dragan
foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs