ŠUŠKA SE

OVO JE ĆERKA KOJU JE PUTIN DOBIO IZ AFERE SA ČISTAČICOM? Živi okužena luksuzom,a na Instagramu ima armiju fanova! (FOTO)

Rođena u strogoj tajnosti i godinama skrivana od javnosti, a danas je zvezda Instagrama

Vip priča
14:38h Autor:
OVO JE ĆERKA KOJU JE PUTIN DOBIO IZ AFERE SA ČISTAČICOM? Živi okužena luksuzom,a na Instagramu ima armiju fanova! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / luizaroz

Ruski predsednik Vladimir Putin navodno ima 18-godišnju vanbračnu ćerku koju je dobio sa čistačicom Svetlanom Krivonogikom dok je još bio u braku sa Ljudmilom.

Vladimir Putin ima dve ćerke Mariju i Katerinu, međutim, o njegovoj vanbračnoj deci, čiji je identitet skriven od javnosti, godinama ne prestaje da se priča.

Najglasnije se pričalo da je sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio još jednu ćerku, a potom i blizance, međutim, ove glasine nikada nisu potkrepljene dokazima.

Sa druge strane 2020. godine u javnosti se pojavila informacija da je Elizabeta Luiza Rozova vanbračna ćerka Vladimira Putina, koju je dobio iz navodne afere sa čistačicom Svetlanom Krivnogik. Kako pišu ruski mediji za vreme ove afere ruski predsednik još je bio u braku sa Ljudmilom, a ljubavnica je podigla toliku prašinu da je danas milionerka.

ONA JE SUPRUGA NAJPLAĆENIJEG POLITIČARA SVETA: Pretvara se da je skromna domaćica, troši milione na luksuzne stvari!

Nakon ove objave trojica ruskih novinara proglašena je za strane plaćenike, a ruske vlasti pokrenule su istragu o kleveti. Kako tvrdi ugašeni portal "Projekt" Elizabetino srednje ime još jedan je dokaz porekla, pored kopije papira koji svedoče o identitetu oca. Njeno srednje ime, koje deca u rusiji nasleđuju po ocu, je Vladimirovna.

TAJNA PUTINOVE MOĆI JE OVAJ ČAJ: Otkrivamo vam SASTOJKE mešavine koja čisti organizam od OTROVA!

Vanbračna ćerka Vladimira Putina svakodnevno se na mrežama hvali svojim luksuznim životom, ali o identitetu svog oca nikada nije govorila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs