"JE LI TO NJEGOVA MAMA?": Glumca napadaju jer mu je žena starija 23 godine od njega, on 1 REČENICOM svima zapušio usta

Holivudski par Tejlor Džonson, suočava se sa velikim kritikama, jer je razlika između njih 23 godine.

Celebrities
19:23h Autor:
"JE LI TO NJEGOVA MAMA?": Glumca napadaju jer mu je žena starija 23 godine od njega, on 1 REČENICOM svima zapušio usta
Foto: Profimedia

U društvu zaokupljenom razlikama u godinama i u vezama, sve oči su sada uprte na Arona Tejlora Džonsona (33) i njegovu ženu od 57 godina. Kritičari dovode u pitanje validnost njihove ljubavi na osnovu razlike u godinama. Ipak, Aron čvrsto stoji u svojoj posvećenosti, braneći svoju vezu od onih koji žele da je potkopaju.

Ranije smo se udubili u njihovu ljubavnu priču nakon što je glumcu ponuđena uloga Džejmsa Bonda, prepričavajući kako je upoznao Sem, svoju ženu, kada je imao samo 18 godina. Međutim, njihovo putovanje nije prošlo bez izazova. Njihova veza naišla je na kritike zbog velike razlike od 23 godine. Komentari poput „Je li to njegova mama?" i „Jedina osoba koju prihvatam da varam“ odražavaju oštru osudu na koju su naišli.

Ipak, usred negativnosti, postoje glasovi podrške. Neki brane njihovu ljubav, osuđujući dvostruke standarde koji opstaju u društvenim percepcijama veza koje su različite po godinama. Komentari poput ,,Zašto je to važno? Svako ima svoj put, a on je već odrastao" i „Neka žive svoj život, momak ima preko 30 godina", naglašavaju važnost prihvatanja i poštovanja ljubavi koja prevazilazi starosne granice.

Uprkos kritikama sa kojima su se suočili, Aron i Sem ostaju nepokolebljivo posvećeni svojoj vezi. Nedavno je Aron podelio iskrenu objavu na društvenim mrežama, sa slikom para kako se nežno grli.

Uz sliku je dodao nekoliko dirljivih reči: „Srećan rođendan, draga moja. Ti si izuzetna žena, zaista ne postoji niko koga poznajem kao ti. Ti si najdivnija majka koja voli i prelep uzor za naše 4 ćerke. Predivna ženo, ti si moja ljubav, moja srodna duša, i uvek sam oduševljen tobom. Baš si kul. Ne mogu biti ponosniji i uzbuđeniji zbog ove godine koja je pred nama."

Ova javna izjava ljubavi i divljenja služi kao svedočanstvo njihove nepokolebljive veze i dubine njihove veze, uprkos bilo kakvom spoljnom ispitivanju sa kojim se mogu suočiti.

U nedavnom razgovoru, Aaron se iskreno osvrnuo na kritike oko njegove veze. Razmišljajući o svom nekonvencionalnom putu, primetio je: „Ono što morate da shvatite je da ono što je većina ljudi radila u svojim dvadesetim, ja sam radio kada sam imao 13 godina."

Oštra osuda javnosti i ismevanje njihovog braka duboko su ih uticali. Aron je izrazio zbunjenost društvenim očekivanjima da se pridržavaju određenih vremenskih rokova u životu, pitajući se: „Radiš nešto prebrzo za nekog drugog? ja to ne razumem. Kojom brzinom treba da uživate u životu? Meni je to bizarno."

Uprkos svim izazovima, Aron ostaje vatreni pobornik Seminih filmskih poduhvata. Međutim, on priznaje dodatni pritisak zbog profesionalne saradnje sa svojim supružnikom, posebno kada se suoči sa kritikama, prema kojima oseća snažan osećaj zaštite. Uprkos svim neuspesima, Aron preuzima odgovornost za sve uočene neuspehe, naglašavajući svoju nepokolebljivu posvećenost njihovom partnerstvu, kako ličnom tako i profesionalnom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs