MANTIL ANE IVANOVIĆ SVAKA ŽENA TREBA DA IMA U ORMARU: Bezvremenski model uz koji svaka kombinacija izgleda skupo

Ana Ivanović ima nepogrešiv stil, a sada je ponovo oduševila elegantom kombinacijm, a svima je za oko zapao mantil koji je apsolutni hit sezona

Moda
17:56h Autor:
MANTIL ANE IVANOVIĆ SVAKA ŽENA TREBA DA IMA U ORMARU: Bezvremenski model uz koji svaka kombinacija izgleda skupo
Mantil Ane Ivanović koji svaka žena treba da ima u ormaru, Foto: Profimedia

Navikli smo da nas Ana Ivanović oduševljava modnim izborima koje redovno deli na svom Instagramu.

Iako je njen stil uvek u skladu sa najnovijim trendovima, u suštini je vrlo odmeren i s pravim balansom nosi romantične modele koje ističu njenu prefinjenu ženstvenost.

Ana Ivanović ima nepogrešivi modni stil
Ana Ivanović ima nepogrešivi modni stilfoto: PrintscreenInstagram/AnaIvanovic

Tako je bilo i ovoga puta, kada je odabrala veoma upečatljivu kombinaciju koja je idealna za sve poslovne žene. Ana je pozirala u belim kilotama, model kratkih pantalona širokih nogavica koji spada u bezvremene i lako postiže vrlo elegantan izgled. Uz njih je iskobinovala pleteni džemper sa sjanim detaljima, a ceo izgled upotpunila je crnim salonkama i tašnom u plavoj boji. Izvrsnoj modnoj kombinaciji poseban pečat je dao klasičan trenč mantil, koji je apsolutni hit za jesenju sezon.

Ukoliko već nemate jedan, u vašem ormaru obavezno treba da se nađe jedan ovakav mantil. Žene vole njegov dizajn jer je savršen i lak za kombinovanje i jer je neprevaziđen komad što vam garantuje da se osećate moćno kada ga obučete.

Kao i prethodnih sezona, i ove je u trendu klasična nude boja, koja se savršeno slaže uz bilo koji stajling. Bilo da ga obučete uz visoke potpetice i haljinu, ili opušteniji izgled uz farmerke i patike, sigurno nećete ostati neprimećene. A još modnih izdanja Ane Ivanović pogledajte u galeriji nastavku teksta.

1 / 8 Foto: PrintscreenInstagram/AnaIvanovic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs