Život iz snova

EVO KAKO ŽIVI NAJMLAĐA ĆERKA BILA GEJTSA: Navikla da pliva u parama, za nju prepreke ne postoje! (FOTO)

Odrasla u kući koja je imala veštačku reku i plažu od karipskog peska

Celebrities
Autor:
EVO KAKO ŽIVI NAJMLAĐA ĆERKA BILA GEJTSA: Navikla da pliva u parama, za nju prepreke ne postoje! (FOTO)
Bil i Fibi Gejts, Foto: Profimedia

Bil i Melinda Gejts su dvoje najbogatijih ljudi na svetu. Iako su njih dvoje sada razvedeni i vode odvojene, ali jako uspešne poslove - oboje su naveli da su im najveće životno dostignuće njihovih troje dece.

Danas vam donosimo priču o njihovoj najmlađoj ćerci Fibi.

Fibi je rođena 14. septembra 2002. godine u Vašingtonu, a trenutno živi u eko vili svojih roditelja na jezeru, vrednoj 124 miliona dolara.

Gejtsova deca su odrasla u kući koja je imala trampoline, veštačku plažu napravljenu od karipskog peska. Imanje je okruživala veštačka reka u kojoj su plivale ribe, a imali su i otvoreni i zatvoreni bazen.

Iako su živeli u luksuznom okruženju, par se trudio da njihova deca shvate šta je realnost. Svo troje dece su bili angažovani oko pranja suđa i održavanja kuće.

Fibi je osnovno obrazovanje stekla u baletskoj školi, a kasnije je pohađala školu specijalizovanu za glumu i ples. Studirala je u Školi američkog baleta u čuvenom Linkoln centru u prestižnoj školi Džulijard.

Iako je Fibi najviše odgajala njena majka Melinda, Bil je svakako imao veliki uticaj na njen život. Oboje kažu da imaju zajedničku ljubav prema čitanju.

Fibi je veoma bliska i sa starijom sestrom Dženifer koja je udata. Dženifer je čestitala sestri rođendan preko objave na Instagramu i to ovim rečima:

"Srećan rođendan! Velika je sreća što imam najtalentovaniju, najšarmantniju, najblistaviju i najharizmatičniju sestru! Želim ti sve najbolje na svetu!"

Fibi je privukla veliku pažnju pojavivši se juče rame uz rame sa svojim ocem Bilom Gejtsom na prestižnom događaju "Time 100 Most Influential People Gala" u Njujorku.

Obučena u jednostavnu pink haljinu, Fibi je odisala svežnom i ljupkošću.

1 / 3 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs